آزمون کشوری پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه برگزار شد

یکشنبه 26 شهریورماه، مرحله نهایی آزمون انفرادی و مرحله غربالگری آزمون گروهی پانزدهمین المپیاد کشوری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 7 آمایشی کشور در ساختمان سردار شهید سلیمانی دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمدرضا رضایتمند سرپرست المپیاد اظهار نمود: در این آزمون، دانشگاه میزبان 60 نفر از دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد بود.

وی خاطر نشان کرد: نتایج این آزمون در مرحله انفرادی، مدال آوران المپیاد امسال را مشخص خواهد نمود و برگزیدگان مرحله گروهی نیز 2 تا 7 مهرماه در تهران برای مشخص شدن مدال آوران مرحله گروهی، به رقابت خواهند پرداخت.

شایان ذکر است آزمون انفرادی در چهار حیطه "استدلال بالینی، همگرایی علوم پایه، آموزش پزشکی و مدیریت نظام سلامت" برگزار گردید. همچنین در سال جاری، دانشجویان المیپادی حیطه های کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه، فقط در مرحله گروهی به رقابت می پردازند.