آزمون دانشنامه ی رشته های تخصصی بالینی پزشکی و دانشنامه ی رشته های فوق تخصصی بالینی پزشکی در دانشگاه برگزار شد

بنابر اعلام دکتر سعید بخش مسئول آزمون های متمرکز و منطقه ای دانشگاه، هفتادمین دوره ی آزمون دانشنامه ی رشته های تخصصی بالینی پزشکی و سی و هفتمین دوره دانشنامه ی رشته های فوق تخصصی بالینی پزشکی، پنج شنبه ۹ شهریور ماه ۱۴۰۲ در محل مرکز آزمونهای سردار شهید سلیمانی برگزار گردید.

در این آزمون ها که بصورت الکترونیک برگزار شد، جمعأ ۳۰۴ داوطلب (۱۶۳ نفر در نوبت صبح و ۱۴۱ نفردر نوبت بعدازظهر) در ۲۲ رشته تخصصی و ۱۶ رشته فوق تخصصی شرکت و به رقابت پرداختند.

شایان ذکر است با همکاری و مشارکت بیش از بیست و پنج نفر از همکاران دانشگاهی در قالب عوامل اجرایی و رعایت دستورالعمل های مربوطه و اتخاذ تمهیدات لازم، آزمون ها در کمال آرامش و سلامت در ساعت ۱۸ خاتمه یافت.

همچنین از میان داوطلبان صبح و بعدازظهر در مجموع یازده نفر از حضور در جلسه آزمون غایب بودند.