برگزاری آزمون الکترونیکی رشته های مختلف نیروهای شرکتی در دانشگاه

آزمون الکترونیکی نیروهای شرکتی دانشگاه، دوشنبه 24 بهمن ماه به مدت سه روز،  با حضور 4126 نفر در مرکز آزمون شهید سردار حاج قاسم سلیمانی برگزار گردید.

سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه گفت: دراین آزمون تعداد600 نفر پذیرفته می شوند که پس ازبررسی نتایج آزمون، تعداد 1800 نفر جهت انجام مصاحبه دعوت خواهند شد.

گفتنی است در این آزمون رشته های متصدی خدمات عمومی، کمک پرستاری، کارشناس اتاق عمل، کارشنای پرستاری، کارشناس فناوری اطلاعات(IT)، کارشناس مددکاری بهداشت ودرمان، کارشناس رادیولوژی، کارشناس امورمالی(حسابداری)، کارشناس علوم آزمایشگاهی، راننده آمبولانس، کارشناس مامایی، کارشناس علوم تغذیه، کارشناس هوشبری، تکنسین دارویی(دارویار)، ‌کارشناس مهندسی پزشکی، کارشناس فناوری اطلاعات سلامت(IT)، کارشناس امور دفتری، کارشناس مواد خوراکی وآشامیدنی، کارشناس امور اجرایی سلامت، کارشناس گفتار درمانی، کارشناس تاسیسات، طبق قوانین مندرج در آگهی در آزمون مربوطه شرکت نمودند.

شایان ذکر است این اقدام با همکاری مدیریت منابع انسانی وحفاظت فیزیکی، گزینش، بازررسی، پشتیبانی، امور رفاهی، نماینده ومدیران شرکتهای پیمانکاری طرف قرارداد، نمایندگان رشته های مختلف آزمون فوق، معاونت درمان، معاونت بهداشتی و ... صورت پذیرفت.