برگزاری نخستین کنگره پژوهشی و فناوری دانشجویان علوم پزشکی منطقه 7 آمایشی کشور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

پنج شنبه سی ام فروردین ماه نخستین کنگره پژوهشی و فناوری دانشجویان علوم پزشکی منطقه 7 آمایشی، با حضور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاههای قطب 7 آمایشی، جمعی از اساتید و دانشجویان پژوهشگر دانشگاههای اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزارشد.

این کنگره با هدف فراهم نمودن  بستری برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در موضوعات مختلف علوم پزشکی و همچنین ارتقای توان پژوهشی دانشجویان قطب 7 در راستای نهادینه کردن فرهنگ پژوهش در دانشجویان و آماده سازی آنان جهت حضور در مجامع علمی برگزار گردید.

در این کنگره رئیس دانشگاه طی سخنانی ضمن قدردانی از حضور دانشجویان در این رویداد علمی بر ارتقای دانش و توان علمی دانشجویان از طریق علم اندوزی و تحقیق و پژوهش اشاره نمودند و افزودند: خلق ثروت از طریق علم و فناوری موجب ارتقای جایگاه ایران در جهان و رفع نیازهای کشور توسط متخصصان همین مرز و بوم خواهد شد.

شایان ذکر است این کنگره علاوه بر ارائه مقاله های در حوزه های مختلف علوم پزشکی به سه محور ویژه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مسائل زیست محیطی ( آب و آلودگی هوا) و تله مدیسین و هوش مصنوعی پرداخت.

گفتی است  بیش از 560 خلاصه مقاله از تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دبیرخانه کنگره ارسال گردیده بودکه بیشترین مقالات پس از اصفهان، به سه دانشگاه علوم پزشکی اهواز، شیراز و مشهد اختصاص یافت.

در پایان به 24 نفر از برگزیدگان این کنگره در محور های مختلف تجلیل و هدایایی اهداء گردید.