رشد 25 درصدی تولید مقالات پژوهشی در دانشگاه

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت : از سال 2020 تا 2023 با رشد 25 درصدی تولید مقالات پژوهشی در دانشگاه روبرو بودیم، امید است امسال نیز با رشد قابل توجه تولید مقالات نیز مواجه باشیم.

ایشان اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از مراکز تحقیقات و فناوری دانشگاه از فضای فیزیکی مناسب و در شان برخوردار نبودند، با پشتیبانی ریاست محترم دانشگاه و با پیگیری های انجام شده 17 مرکز تحقیقاتی در مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشگاه تجمیع شدند.

وی به افزایش 25 تا 100 درصدی حداقل سهم پژوهانه اعضای هیات علمی اشاره کرد و افزود: بازنگری و اصلاحات جدی در شیوه نامه اجرایی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه صورت گرفت که منجر به تسهیل و تسریع در فرایند تصمیم گیری، فرایند پایان نامه ها و طرح های پژوهشی شد. دکتر عسگری با بیان افتخارات مراکز تحقیقاتی دانشگاه، خاطر نشان ساخت: مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه رتبه سوم کشوری در بین مراکز دانشگاه فاقد ردیف بودجه مستقل ، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان رتبه سوم کشوری در بین مراکز تحقیقاتی بالینی دارای ردیف بودجه مستقل و مرکز تحقیقات رشد و نمو کودکان رتبه چهارم فاقد ردیف بودجه مستقل را کسب کرده است.

وی در ادامه به کسب عنوان جایزه ملی البرز 2 دانشجو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال گذشته و همچنین تعلق رتبه برترین‌ها به کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با تلاش و پشتکار دانشجویان و پژوهشگران نخبه این دانشگاه بتوانیم در جایگاه بالای علمی قابل توجهی قرار بگیریم.