پایان هفته اول آذرماه با برگزاری برنامه های آذرماه پژوهشی در دانشگاه

برای سومین سال متوالی به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و مشارکت دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی رویداد بزرگ و متنوع آذر ماه پژوهش با شعار #با پژوهش ظرفیت بسازیم در دانشگاه علوم پزشكي اصفهان بطور مجازی و با مخاطب بدون مرز آغاز شد.

برنامه‌های این ماه عبارتند از دهها رویداد متنوع پژوهشی شامل کارگاه‌ها و همایش‌ها، وبینارها ، گفتمان ها، جشنواره ها و فستیوالهای مختلف که در هفته اول از این رویداد ۱۵ برنامه از مجموعه ۷۸ رویداد مختلف برنامه ریزی شده به اجرا درآمد و عناوین آنها عبارت بودند از:
وبینار ملاحظات تغذیه ای بهداشت و فعالیت بدنی مرتبط با کووید- ۱۹
وبینار شناخت انواع مجلات علمی
رونمایی از آخرین دستاوردهای علمی متخصصان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در قالب کتاب راهنما،تالیف، ترجمه، مقاله و طرح پژوهشی در رابطه با درمان وحمایتهای تغذیه ای در بیماری COVID-19
وبینار بازنمایی پژوهش های پزشکی در رسانه
وبینار پیشگیری و درمان چاقی ناشی از تغییر سبک زندگی در دوران کرونا
برگزاری دومین فستیوال کیس ریپورت به صورت مجازی با همکاری باشگاه پژوهشگران سلامت و هسته تحقیقاتی اینفورمیشنیست بالینی دانشکده مدیریت
وبینار « ارگونومی و ریز فاکتورهای اسکلتی-عضلانی در دورکاری....»
وبینار نقش پژوهش در واکاوی آسیب های اجتماعی
وبینار پژوهشی "متا آنالیزو روشهای تفسیر داده های آن"
 وبینار"آشنایی با پژوهشگران موفق"
وبینار اشنایی با مطالعات مرور نظام مند
وبینار تخصصی بازیابی اطلاعات در پایگاههای تخصصی بالینی
مناظره پژوهشی «انتشارمقاله علمی یا حل مشکلات حوزه سلامت؟»
در روزهای آتی هفته جاری نیز برنامه های دیگری از قبیل وبینار شاخص های علم سنجی، راند مقاله (باشگاه پژوهشگران سلامت)، پژوهش در فناوری های نوین، وبینار ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مسائل مهم در نویسندگی و داوری مقالات مجله انگلیسی، وبینار مشترک با صنایع غذایی: هم اندیشی حوزه های پژوهش اجرا و اجرای واقعی ( KTEدانشکده تغذیه و علوم غذایی)، و وبینار پژوهشهای نظام مند منجر به ( Action research) برگزار خواهد شد.
اخبار و لینک برگزاری هر رویداد روزانه در سایت آذر ماه پژوهش res.mui.ac.ir قابل دسترسي ميباشد.