پایان دومین هفته از آذرماه پژوهشی و برگزاری ۱۴ برنامه

در راستای برگزاری برنامه آذرماه پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، در هفته دوم از این ماه، ۱۴ برنامه از مجموعه رویدادهای برنامه ریزی شده به اجرا درآمد.

این برنامه ها عبارت بودند از:
وبینار " بررسی شاخص‌های علم سنجی"
وبینار پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان
رویداد راند مقاله که همانند ماه های قبل به صورت مجازی توسط باشگاه پژوهشگران سلامت برگزار شد.
نشست آنلاین شرکت دانش بنیان مبین صنعت توحید، فعال درحوزه لیزر و اپتیک، طراحی، ساخت و مهندسی معکوس دستگاه های مختلف ارزیابی تشخیصی در رشته های پزشکی و توانبخشی اعم از کلونوسکوپ، اتوسکوپ، لارینگوسکوپ و ...
برگزاری چهارمین رویداد پژوهشی دانشکده بهداشت با عنوان طراحی و آنالیز مطالعات هم گروهی
هفتمین همایش سالیانه دانشکده فناوریهای نوین پزشکی به عنوان اصلیترین رویداد این دانشکده در فصل پاییز، همزمان با آذرماه پژوهش درتاریخ های ۹ و ۱۰ آذرماه ۹۹ و با سخنرانی اساتید بین المللی و مشارکت دانشجویان
وبینار بررسی ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
وبینار معرفی استارتاپ های توانبخشی
وبینار تعیین گرهای اجتماعی کووید ۱۹
وبینار پرورش تفکر خلاق
وبینار آفلاین مسائل مهم نویسندگی و داوری مقالات مجلات علوم پزشکی
وبینار «هم اندیشی حوزه های پژوهشی و اجرا» با همکاری معاونت غذا دارو و گروه علوم صنایع غذایی
وبينار پژوهش هاي نظام مند با تاكيد بر آشنابي محققين و علاقمندان با اقدام پژوهشی Action Research
معرفی مراکز تحقیقاتی، «اسکلتی-عضلانی»،  «واحد تحقیقات اختلالات ارتباطی» و «مرکز تحقیقات ناهنجاری‌های جمجمه ای- صورتی» دانشکده علوم توانبخشی به مناسبت «روز جهانی معلولان»

گفتنی است اساتید، پژهشگران و علاقمندان می توانند برای شرکت در برنامه های هفته سوم آذرماه پژوهشی به سایت http://res.mui.ac.ir  مراجعه نمایند.