معرفی مرکز/مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی

انجام تحقیقات نوآورانه ساخت ایمپلنت و اجزا در مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی

"یکی از علومی که از حدود پنج دهه اخیر به جامعه دندانپزشکی جهان معرفی شده و همواره بر وسعت و اهمیت آن در علم دندانپزشکی افزوده می‌شود، ایمپلنت‌های دندانی (Implant Dental) می باشد."

دکترعبادیان رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی دانشکده دندانپزشکی طی گفتگویی اظهار داشت: مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی با هدف توسعه پیشرفت دانش درحیطه ایمپلنت های دندانی جهت بهبود خدمت رسانی به جامعه علمی و بیماران از زمستان سال ۱۳۹۱ در اصفهان آغاز بکار و در سال 92 موافقت قطعی را اخذ نمود.

وی افزود: این مرکز از مراکز سه گانه پژوهشکده علوم و تحقیقات دندانی پروفسورترابی نژاد بوده که با همکاری و پشتیبانی دانشکده دندانپزشکی در زمینه خصوصیات محصولات مرتبط با ایمپلنت و انجام تحقیقات نوآورانه در زمینه تولید و دستیابی به مواد و بیومتریال های جدید درجهت ساخت ایمپلنت و اجزای وابسته فعالیت می نماید.

دکتر عبادیان تصریح کرد: در این مرکز به منظور هماهنگی با رشد و توسعه سایر رشته های دندانپزشکی و بهره مندی از توان بالقوه امکانات مطلوب علمی و عملی موجود در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مرکز تحقیقات دندانپزشکی، به همت جمعی از اعضای هیأت علمی و محققین این دانشکده، تلاش گردیده با بهره گیری از آخرین فناوری روز و با تلفیق بسیاری از مزایای رشته های تخصصی دندانپزشکی از جمله پروتز، پریو، جراحی، رادیولوژی و آسیب شناسی و ... شرایط جایگزینی دندان های از دست رفته را فراهم سازد.

لازم به ذکر است این مرکز تحقیقات تمایل دارد تا با محققان داخل و خارج از دانشگاه و محققین بین المللی نیز همکاری نماید.