کلنگ مرکز دانشگاهی حضرت علی ابن ابی طالب(ع) به زمین زده شد

16 بهمن ماه،  کلنگ احداث مرکز دانشگاهی حضرت علی ابن ابی طالب(ع) شامل دانشکده های تغذیه وعلوم غذایی و طب ایرانی سنتی توسط خیرین دانشگاه‌ساز حوزه سلامت همزمان با میلاد حضرت امیرالمومنین(ع) و ایام الله دهه فجر بر زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این مراسم با تشکر و قدردانی از همراهی خیرین در پروژه های بهداشت و درمان اظهار داشت: نبود تشکلی به اسم خیرین دانشگاه ساز سلامت، یک خلاء جدی بود که امروز با همراهی این عزیزان، پایه این تشکل مردمی نیز گذاشته شد.

وی با اعلام اینکه آغاز به کار خیریه دانشگاه ساز امیرالمومنین(ع) با تاسیس دانشکده تغذیه و طب سنتی است، ادامه داد: یکی از پایه اصلی سلامت، تغذیه است و یکی از اولویت های دانشکده تغذیه، طب ایرانی و سنتی است.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه طب سنتی بعنوان یک طب مکمل، از بسیاری هزینه های درمان می کاهد، افزود: طب سنتی بر اصلاح سبک و شیوه زندگی و همچنین پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها، نقش تاثیرگذاری دارد.

وی خواستار بازنگری نقشه دانشکده تغذیه شد و افزود: بدنبال تاسیس دانشکده تغذیه، شاهد گسترش و توسعه  آن نیز خواهیم بودیم.

محمدرضا کجانی، مدیر عامل خیریه امام محمد باقر(ع) نیز با اعلام اینکه به همت خیرین تاکنون بالغ بر 200 تا 300 خانه بهداشت در سطح استان اصفهان احداث و راه اندازی شده است، گفت: برای دوران نقاهت کرونا، آسایشگاه های بسیاری احداث شده است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون بار بزرگی از بیماریهای خاص بر دوش خیرین است، ادامه داد: 4 هزار دیالیز تنها در یک بیمارستان از جمله بیمارستان حجتیه انجام گرفته است.

مدیر عامل خیریه امام محمد باقر(ع) همچنین تاکید نمود: پسوند خیریه ها باید به اسامی اهل بیت مزین شوند.