تقدیر از خانواده های شهدای مدافع سلامت و اساتید فقید دانشگاه

در آستانه افتتاحیه جشنواره آموزشی دانشگاه، مراسمی بمنظور قدردانی و  ادای احترام به خانواده اساتید فقید و شهیدان مدافع سلامت دانشگاه، یکشنبه 12 بهمن ماه، با حضور معاون آموزشی، روسای دانشکده های پزشکی و پرستاری و مدیر روابط عمومی دانشگاه، با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، در تالار رویش دانشگاه برگزار گردید.
در این برنامه دکتر محمد رضا صبری معاون آموزشی دانشگاه طی سخنانی ضمن اشاره به نقش و جایگاه بی بدیل اساتید پزشکی در مسایل کشور و الگو قرار گرفتن این بزرگان حتی بعد از درگذشتشان، شهادت دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه در دوران همه گیری بیماری کووید 19 را ضایعه ای اسفناک برای جامعه پزشکی عنوان نمود و افزود: ما انسان‌هایی که بزرگترین سرمایه‌های کشور هستند و خدمات مهمی به جامعه ارائه کرده اند را از دست دادیم.
وی ادامه داد: پیام بزرگ شهدای فداکار جامعه پزشکی و کادر درمانی، فداکاری، نوع دوستی و پایداری است که در تاریخ ایران ثبت و ماندگار خواهد شد.
ریس دانشکده پزشکی نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره اساتید فقید دانشگاه، هر کدام از اساتید را در جایگاه علمی خودشان واجد ویژگیهای فردی و علمی منحصر به فردی عنوان کرد و تصریح نمود: این اساتید از افتخارات دانشگاه محسوب می شوند و نام و خاطره آنها همیشه در اذهان و در فضای دانشکده و دانشگاه طنین انداز است.
دکتر نعمت بخش ادامه داد: ما بر سوگ آنان دلتنگ و غمگین هستیم اما مشیت الهی را چاره ای جر تسلیم و رضا نیست.
در ادامه رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ضمن تشکر از معاون آموزشی دانشگاه برای تدارک این گردهمایی، با بیان خاطره ای، یاد آقای رضایی استاد فقید دانشکده پرستاری را گرامی و از همسر ایشان قدردانی نمود.
گفتنی است در این مراسم خانواده استادان درگذشته، به ذکر خاطراتی از دوران تحصیل و خدمت آنان پرداخته و حس تعهد و تعلق آنان به خانواده بزرگ دانشگاه را یادآور نمودند.
در پایان این مراسم، مسئولین لوح تقدیری را از سوی دکتر طاهره چنگیز رئیس دانشگاه، تقدیم خانواده های اساتید نمودند که در بخشی از این لوح آمده است: دیروز، امروز و فردای این سرزمین پهناور ساخته فعالیت ها و گام های محکم و استوار اساتیدی بوده است که با تلاش های درخور تحسین، زندگی خود را وقف دانشگاه، آموزش، پژوهش و درمان نمودند.