هم زمان با ایام الله دهه فجر: افتتاح کلاسهای تازه تاسیس درساختمان جدید شهدای دندانپزشکی

هم زمان با ایام الله دهه فجرو اعیاد رجبیه، کلاسهای جدید دانشکده  دندانپزشکی با حضور مسئولین دانشکده، اعضای هیات علمی و دانشجویان افتتاح شد .

با همت و پشتیبانی ریاست دانشگاه، مسئولین دانشکده و جذب  حمایت‌های مالی خیرین سلامت، این کلاس ها و امکانات جدید جهت ارائه خدمات در خور به دانشجویان دندانپزشکی و ارتقای کیفیت تجهیزات این مرکز، به بهره برداری رسید.

دکتر سیدمحمدرضوی رئیس دانشکده ضمن تشکر از بانیان و حامیان این اقدام خیرخواهانه گفت: امیدوارم بتوانیم به بهترین نحو از این مرکز بازسازی و تجهیز شده بهره‌مند شویم و نهایت استفاده را ببریم تا پاسخگوی این دین باشیم و در تکثیر این الگو در کشور نقشی مهم ایفا کنیم، تا خیرین حوزه سلامت برای ادامه این امر خیرخواهانه انگیزه بگیرند.