برگزاری مراسم افتتاحیه سومین نمایشگاه لوازم خانگی، مبل و فرش

مراسم افتتاحیه سومین نمایشگاه لوازم خانگی، مبل و فرش ویژه پرسنل علوم پزشکی اصفهان، صبح روز شنبه 16 دیماه، با حضور دکتر سلطانیان مدیر دفتر ریاست دانشگاه، محمدرضا ابراهیمی مدیر امور رفاهی دانشگاه، مسئولین بازرگانی خانه سفید، گروه صنعتی انتخاب، نمایندگانی از شهرداری اصفهان، بنیاد شهید و امور ایثارگران و کانون بازنشستگان کشوری، در سالن فیروزه مجموعه غدیر دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر سلطانیان ضمن تشکر از مدیریت امور رفاهی دانشگاه و مسئولین گروه صنعتی انتخاب در برپایی این نمایشگاه، طی سخنانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را با قدمت حدود 80 ساله یکی از برترین و توانمندترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور معرفی نمود و گفت: همانطور که همیشه مردم شریف اصفهان در تمامی زمینه ها اعم از علم، فرهنگ و اندیشه پرچمدار و بی سابقه هستند، این دانشگاه هم با حدود 35 هزار پرسنل در کل استان اصفهان، سابقه درخشانی در خدمت رسانی در راستای سلامت و بهداشت مردم می باشد.

وی یکی از مهمترین دغدغه های هر سیستمی را موضوع رفاهیات پرسنل آن عنوان نمود و ادامه داد: با توجه به اوضاع اقتصادی موجود، کارمندان دولت با چالش تورم مواجه هستند و لذا از برگزاری چنین نمایشگاههایی با تجهیزات باکیفیت و به صورت اقساطی استقبال می کنند.

مدیر دفتر ریاست دانشگاه، همچنین تاکید کرد: با توجه به گستردگی جغرافیایی استان اصفهان، برگزاری نمایشگاه هایی به صورت قطب در چهار منطقه از استان اصفهان اقدامی بسیار شایسته خواهد بود تا همکاران شهرستان های دیگر نیز به راحتی از تسهیلات این نمایشگاه ها استفاده نمایند.

دکتر سلطانیان در پایان سخنان خود از بانک های عامل که در این مجموعه اقدام به اعطای وام می کنند درخواست نمود، با پرسنل همکاری لازم صورت نمایند.

گفتنی است نمایشگاه لوازم خانگی، مبل و فرش، به مدت 10 روز ، از ساعت 10 صبح لغایت 22 در محل مجموعه غدیر دانشگاه (سالن فیروزه) آماده ارائه خدمات  به همکاران دانشگاه می باشد.