دومین پایگاه شهری اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان گلپایگان افتتاح و به بهره برداری رسید

پنج شنبه ۷ دی ماه، دومین پایگاه شهری اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان گلپایگان با حضور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، فرماندار شهرستان، نماینده محترم مردم شریف شهرستان های گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی، خیرین سلامت، جمعی از مسئولین شبکه بهداشت و درمان و دیگر مسئولین شهرستان گلپایگان افتتاح شد.
دکتر حیدری رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه در این خصوص گفت: ساختمان پایگاه مذکور با زیربنای ۱۴۰ متر مربع توسط خیر نیک اندیش آقای طالاری تامین شده که با مشارکت خیرین سلامت و شبکه بهداشت و درمان آن شهرستان تجهیز و آماده خدمت رسانی به مردم عزیز شهرستان می باشد.
دکتر حیدری با اشاره به این که پایگاه دوم شهرستان با هدف خدمت رسانی به شهروندان این منطقه و مناطق مجاور راه اندازی شده است افزود: با راه اندازی و عملیاتی شدن این پایگاه شاهده کاهش زمان خدمت رسانی به بیماران این مناطق می باشیم.