جلسه وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد

پنج شنبه 30 آذرماه، جلسه وحدت حوزه و دانشگاه با حضورحجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، جمعی از روسای دانشگاه های استان، اساتید و اعضای هیئت علمی حوزه و دانشگاه و جمعی از نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی در تالار شهید بهشتی (ره) برگزار شد.

حجت السلام و المسلمین دکتر رستمی رئیس نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه انقلاب اسلامی به علم هویت داد گفت: وحدت حوزه و دانشگاه توانسته با  ارتباط گیری موثر بین اساتید و حوزویان در دانشگاه‌ها تعیین مسیر و هدف‌گذاری کند.

وی بیان داشت یکی از آرمان‌ها این وحدت مطابق با بیانات مقام معظم رهبری، تشکیل دانشگاه اسلامی بوده است.

حجت السلام و المسلمین دکتر رستمی ادامه داد: علم نقش حرکت دهنده است و دین و اخلاق نقش جهت ‌دهنده را دارند که ضرورت دارد در جهت صحیح ایفای نقش کند.

در ادامه اساتید حوزه و دانشگاه به ارائه مطالب و راهکارهای پیشنهادی خود در راستای  موضوع وحدت هر چه بیشتر حوزه و دانشگاه پرداختند.