نشست صمیمی رئیس سازمان انرژی اتمی به مناسبت روز دانشجو

چهارشنبه 22 آذر ماه، به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و آذر ماه پژوهش، نشست مشترکی با حضور مهندس اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی جمعی از مسئولین، اساتید، دانشجویان و تشکل های دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه اصفهان در سالن شهید بهشتی دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست مهندس اسلامی طی سخنانی به احداث مرکز جدید رادیو دارو (مرکز تترا) اشاره کرد و گفت ظرفیت تولید این محصولات را در کشور پنج تا هفت برابر افزایش خواهیم داد زیرا افزایش این تعداد رادیو دارو گام موثری برای درمان بیماران خواهد بود.

وی دستیابی به دانش هسته ای را اقتدار و قدرت ساز برای کشور اعلام کرد و گفت بدون تردید پیشرفت امروز ما مدیون خود باوری دانشمندان در حوزه انرژی اتمی است و قطعا دانشجویان نسل جدید با پشتکار، تکیه بر دانش و پژوهش در این مسیر بیش از پیش موفق بوده و کشور را به قله های پیشرفت خواهند رساند.

رئیس سازمان انرژی اتمی از رونمایی سه رادیو داروی جدید و ارائه 50 دارو در گروه هدف های مختلف خبر داد و گفت 210 مرکز پزشکی و درمانی در کشور از خدمات و محصولات این سازمان بهره می برند و سالانه حدود یک میلیون بیمار به طریق مختلف از خدمات حوزه پزشکی و درمانی این سازمان استفاده می کنند.

شایان ذکر است در این نشست جلسه پرسش و پاسخ نیز برگزار شد که به دغدغه ها و سئوالات اساتید و دانشجویان در حوزه انرژی اتمی توسط مهندس اسلامی پاسخ داده شد.