تجلیل از استاد پیشکسوت دکتر محمود اشرفی در جلسه هیات رییسه دانشگاه

یکشنبه 19 آذرماه  جلسه تقدیر و گرامیداشت استاد پیشکسوت آقای دکتر اشرفی بنیانگذار جراحی اطفال در دانشگاه علوم پزشکی با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از روسای سابق و اساتید پیشکسوت، معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد.

دکتر شیرانی رئیس دانشگاه در این جلسه به بیان شخصیت برجسته استاد اشرفی در زمینه های علمی، پژوهشی، اخلاقی و نیز تربیت شاگردان اشاره نمود و افزود: می بایست سیره و روش استاد اشرفی، الگوی استادان جوان، دانشجویان و نیز مدیران نسل جدید گردد.

گفتنی است دکتر محمود اشرفی در سال1321 در روستای مهاباد شهرستان اردستان متولد گردید، وی در سال 1347 در رشته پزشکی عمومی مشغول به تحصیل و در سال 1363 مدرک تخصص و سپس فوق تخصص خود را در رشته جراحی نوزادان از دانشگاه تهران اخذ نمود.

تالیف کتاب ها و مقاله های علمی متعدد در زمینه ی کودکان و اطفال، همچنین سخنرانی در ده ها کنفرانس علمی، پژوهشی و عضویت در جامعه پیوند اعضای ایران، جامعه جراحان پیوند اعضای اطفال آمریکا، جامعه جراحان اطفال ایران و آسیا و عضویت در هیات مدیره انجمن تشخیص و درمان جنین از جمله سوابق علمی، پژوهشی و آموزشی این استاد گرانقدر می باشد.

استاد اشرفی جز اولین پزشکانی بودند که در جنگ تحمیلی خدمات بسیار وسیعی برای درمان رزمندگان و مجروحان جنگ انجام دادند و در زمان اشغال خرمشهر توسط دشمن بعثی آخرین پزشکی بودند که به دلیل تعهد و مسئولیت پذیری بالا، خرمشهر را ترک کردند.

ایشان همچنین اولین پزشک فوق تخصص جراحی کودکان در اصفهان هستند که سالیان متوالی را در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و در بخش های دولتی مشغول به فعالیت بوده اند، همچنین تاسیس و ایجاد بخش تخصصی جراحی اطفال از افتخارات این استاد در دوران خدمت خود به مردم می باشد.

گفتنی است تمامی اساتید حاضر در جلسه ضمن بیان خاطرات و مرور تجربیات استاد گرانقدر دکتر محمود اشرفی در دوران خدمت، به سوابق و خدمات درمانی درخشان و ارزشمند ایشان در حیطه های آموزشی، پژوهشی، درمانی و اخلاقی در رشته تخصصی کودکان پرداختند.

در پایان نیز رییس دانشگاه و اعضاء جلسه با اهدای لوح سپاس، از خدمات ارزشمند این استاد گرانقدر در طول سالهای خدمت خود به مردم اصفهان، تجلیل و قدردانی بعمل آوردند.