جلسه ستاد اجرایی پویش ملی سلامت در دانشگاه برگزار شد

جمعه دهم آذرماه جلسه ستاد اجرایی پویش ملی سلامت با حضور رییس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران ستادی،برخی از مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار شد.

در این جلسه دکتر شیرانی رئیس دانشگاه طی سخنانی ضمن تاکید بر اجرای کامل و دقیق این طرح بر اساس دستور العمل ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش بر لزوم استفاده از ظرفیت های موجود در تمامی دستگاههای مرتبط استانی و شهرستانی اشاره و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

در این نشست شاخص ها و چالش های اجرای پویش ملی سلامت مورد بررسی قرار گرفت و اعضای جلسه پیشنهاداتی درخصوص مشارکت هرچه بیشترآحاد جامعه در جهت پیشبرد اهداف این پویش ارائه نمودند.

لازم به ذکر است هدف اصلی این پویش، شناسایی زودرس افراد بالای 18 سال مبتلا به پرفشاری خون و دیابت، ارتقای سواد سلامت و کاهش عوارض ناشی از این دو بیماری می باشد.