کمیته سلامت، بهداشت و بهداری کنگره ملی شهدای استان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد

دوشنبه ۲۹ آبانماه، اولین کمیته سلامت، بهداشت  و بهداری کنگره ملی شهدای استان با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جمعی از معاونین و مدیران ستادی دانشگاه، رییس شورای هماهنگی سازمان  نظام پزشکی استان و رییس بسیج جامعه پزشکی استان، فرماندهان سپاه، مدیران سازمان های بیمه گر، هلال احمر و اعضای این کمیته در محل سالن جلسات دفتر ریاست  دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست ، دکتر شیرانی ضمن تاکید به ضرورت و اهمیت زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شهیدان و بهره بردن از روش و منش این بزرگواران و خانواده های گرانقدرشان در امور مختلف به تشریح ساختار سازمانی کمیته مربوطه پرداخت.

پس از مرور سرفصل های ابلاغی به کمیته "سلامت، بهداشت و بهداری" کنگره ملی شهدای استان، حضار به بیان دیدگاهها ، نظرات و برنامه های سازمانی خود در این راستا پرداختند.

در پایان دکتر مهرداد اسدی مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان و دبیر کمیته"سلامت،بهداشت و بهداری" کنگره ملی شهدای استان، با جمع بندی نظرات و دیدگاههای بزرگواران حاضر در جلسه بر اهمیت تشکیل کارگروه های تخصصی ذیل کمیته و برگزاری منظم جلسات هماهنگی تاکید نمود و مقرر شد کلیه دستگاه های مربوطه برنامه های پیشنهادی خود را در جلسه آتی ارایه نمایند.