دیدار رییس و جمعی از مسئولین دانشگاه، رییس و اعضای هیات مدیریه نظام پرستاری اصفهان با نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان

یکشنبه 28 آبان ماه، دکتر شیرانی رییس دانشگاه به همراه جمعی ازمدیران دانشگاه و مسئولین پرستاری، همزمان با میلاد فرخنده حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، با حضرت آیت الله طباطبایی نژاد امام جمعه و نماینده محترم ولی فقیه در استان دیدار و گفتگو نمودند.

-خدمات جامعه پرستاری از کارهای اساسی و زیربنایی یک جامعه است

حضرت آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در این دیدار ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار با اشاره به شرایط دشوار و تاسف بار مردم غزه اظهار داشت: رژیم صهیونیستی با حمله به مراکز درمانی و مدارس به همه دنیا نشان داد که بویی از انسانیت نبرده است و سازمان ملل نیز با وتو، رأی سایر کشورها را نادیده گرفته و در حق مردم مظلوم غزه ظلم می کند.

نماینده محترم ولی فقیه در استان در ادامه سخنان خود به رشد و پیشرفت 40 ساله اخیر در حوزه سلامت و پزشکی اشاره کرد و گفت: رشدی که در طی بیش از40 سال پیروزی انقلاب اسلامی داشته ایم در کشورهای دیگر سابقه ندارد و این در حالی است که در زمینه پزشکی پیش از انقلاب، پزشکان هندی به کشور می آمدند که حتی زبان ما را متوجه نمی شدند.

وی اضافه کرد: امروز از نظر پرشکی به بالاترین مقام رسیده ایم و در حوزه پزشکی کمبود نداریم و به لحاظ شخصیت پزشکی، پزشکان ، جراحان و پرستاران خوبی داریم.

امام جمعه اصفهان افزایش امید به زندگی در کشور را ناشی از خدمات پزشکان و پرستاران عنوان کرد و ادامه داد: پزشکان، پرستاران و کادر درمانی با دل و جان در بیمارستان های ما فعالیت می کنند  .

وی خاطر نشان کرد: پس از انقلاب اسلامی و در همه سختی ها و تحریم ها ، پیروزی هایی نصیب ما شده است و یکی از آن پیروزی ها در حوزه پزشکی می باشد و این در شرایطی است که به جمعیت کشور از ابتدای انقلاب تا کنون 50 میلیون نفر اضافه شده است.

نماینده محترم ولی فقیه در استان با تاکید برغیرقابل قیاس بودن وضعیت کشور و مردم با پیش از انقلاب از جهت امکانات رفاهی و درمانی  تصریح کرد: کار اساسی و زیربنایی را پرستاران انجام می دهند البته این را نیز می دانیم که حقوق پرستاران اندک است.