همایش تجلیل از دستاوردها و تکریم فعالان نظام بهداشت کشور در دولت مردمی با حضور رییس جمهور، وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، معاونان و مدیران وزارت متبوع و روسای دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش وبدا، در این مراسم که در مرکز همایش‌های بین‌المللی اجلاس سران تهران برگزار شد، جمعی از فعالان حوزه بهداشت سراسر کشور حضور داشتند و مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین در این مراسم، بیش از 1000 پروژه بهداشتی در سراسر کشور به صورت همزمان و از طریق ارتباط زنده تصویری به دستور رییس جمهور، افتتاح شد.

از ابتدای کار دولت مردمی، 4040 پروژه بهداشتی برای بازسازی و تقویت نظام شبکه بهداشت کشور تعریف شده که این تعداد پروژه تا شهریورماه سال آینده، کامل می شود.