کسب رتبه عالی و دریافت تندیس طلایی قانون جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در مراسم ششمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با کسب بالاترین امتیاز در عمل به قانون جوانی جمعیت موفق به دریافت تندیس طلایی گردید.

با توجه به ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و لزوم اجرای تکالیف قانونی مرتبط در دانشگاه های علوم پزشکی  سراسر کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به بررسی عملکرد دانشگاه/دانشکده های خود در این زمینه تحت عنوان کارنامه جوانی جمعیت نمود.

در این راستا، سه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، زنجان و اهواز، بدلیل بالاترین امتیاز در عمل به قانون جوانی جمعیت  در 8 شاخص: پیاده سازی مواد قانونی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، فرهنگ سازی و رسانه، باروری سالم، قرارگاه جوانی جمعیت، پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین، نظارت و ارزیابی، فرزند آوری و درمان ناباروری، موفق به دریافت تندیس طلایی گردیدند.