اعزام بزرگترین کاروان دانشجویی کشور به دهمین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

با توجه به برگزاری بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهشی و فناوری دانشجویان  دانشگاه های علوم پزشکی کشور ،  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بزرگترین کاروان دانشجویی را با بیشترین پذیرش مقاله به این کنگره اعزام نمود.

این رویداد بین المللی از 12 مهرماه، در سالن همایش های برج میلاد، با مباحث ‌ویژه: تله‌مدیسین و فناوری‌اطلاعات، هوش مصنوعی، بیگ دیتا و آینده‌پژوهی سلامت، پزشکی شخصی‌سازی‌شده، ژنتیک‌انسانی و همچنین رویکردهای نوین درمانی و طراحی و ساخت واکسن‌و‌داروهای جدید(نوآوری دارویی) آغاز گردید و تا 14 مهرماه ادامه دارد.

از محورهای مورد بحث در این کنگره می توان به  پژوهش در علوم بالینی، پژوهش در نظام سلامت، طب‌سنتی‌ و طب ایرانی، مطالعات سلامت دهان و دندان، اخلاق‌پزشکی و سلامت‌معنوی، طب‌مسافرتی و توریسم ‌سلامت، علوم ‌پایه پزشکی و مطالعات حیوانی، کارآفرینی و نوآوری در حوزه سلامت، کووید-۱۹، آسيب‌ها و چالش‌های احتمالی، سلول‌های بنیادی،فناوری‌های همگرا،بیو و نانوتکنولوژی (NBICs)، روش‌های نوین پیشگیری،تشخیصی و  درمانی(حوزه فناوری و مهندسی پزشکی) و پرستاری و مامایی اشاره کرد.

شایان ذکر است مراسم بدرقه و اعزام کاروان دانشجویی دانشگاه روز سه شنبه 11 مهر ماه مصادف با تولد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام صادق (ع) با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.