آئین افتتاحیه جایزه مصطفی با حضور رئیس محترم جمهور

آئین افتتاحیه پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) با حضور رئیس محترم جمهور در مرکز همایش‌های بین المللی امام خامنه‌ای در اصفهان آغاز شد.

مسئول دبیرخانه جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)، محور‌های برگزاری این رویداد را که در جهان به جایزه نوبل اسلامی مشهور است، درحوزه انرژی، محیط زیست، پزشکی، هوش مصنوعی و اکوسیستم علم و فناوری بیان کرد و گفت: همچنین در این رویداد جهانی ۱۵۰ دانشمند از ۱۱۰کشور دنیا در حوزه علم و فناوری و صاحب نظران فناوری و نقش‌آفرینان زیست‌بوم علم و فناوری مسلمان جهان اسلام حضور دارند.
دکتر حسین ربانی افزود: ارتباط میان دانشمندان خارجی با پژوهشگران دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان نتایج بلندمدت اقتصادی برای کشور همراه خواهد داشت.
رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان گفت: برنامه‌های افتتاحیه این رویداد جهانی بر محور هوش مصنوعی است که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به رویداد ترویجی دانش آموزی در حوزه فناوری‌های هوش مصنوعی، گردهمایی فعالان هوش مصنوعی و نمایشگاه هوش مصنوعی اصفهان اشاره کرد.
دکتر ربانی هدف از برگزاری این رویداد جهانی را علاوه بر اعطای جایزه مصطفی (ص) به برترین دانشمندان مسلمان دنیا، شبکه سازی، گفتمان سازی و ظرفیت سازی بین دانشمندان و صاحبنظران جهان اسلام دانست و افزود: پنج دانشمند برتر دنیا در این رویداد تجلیل می‌شوند.
جایزه مصطفی (ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری از اوایل دهه ۹۰ شروع به کار کرد و تاکنون چهار دوره آن در سال‌های ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.
پنجمین دوره رویداد جایزه مصطفی (ص) تا دوشنبه دهم مهر در اصفهان پیگیری می‌شود و با اعطای جایزه مصطفی به دانشمندان برتر در باغ موزه چهلستون اصفهان به کار خود پایان می‌دهد.