آمادگی کامل حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برای شروع سال تحصیلی جدید

دکتر مجتبی کرباسی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در روز شنبه، اول مهرماه در مصاحبه ای با خبرنگار مفدا، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس به خانواده بزرگ دانشگاهیان، استادان محترم، دانشجویان فهیم و کارکنان خدوم دانشگاه از آمادگی کامل حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برای سال جدید تحصیلی خبر داد.
وی در این خصوص اظهار نمود: با انجام تعمیرات لازم و خرید تجهیزات در طول تابستان وضعیت خوابگاه های دانشجویی نسبت به قبل مطلوب تر گشته و سالنهای ورزشی خوابگاه ها نیز به ویژه خوابگاه پسران جی و خوابگاه دخترانه شهید حججی کاملاً متفاوت و جذاب تر از قبل آماده ارایه خدمات به دانشجویان می باشد.
ایشان افزود: با انعقاد قرارداد، اتوبوسرانی اصفهان از اول مهرماه سرویس آمدوشد دانشجویان از خوابگاه-ها به دانشگاه و بالعکس را بر عهده گرفته و بزودی سرویس ویژه ای جهت رفت وآمد دانشجویان از دانشگاه به بیمارستان امام حسین (ع) واقع در خیابان امام خمینی که فاصله زیادی با دانشگاه دارد برقرار خواهد شد.
دکتر کرباسی در خصوص فعالیت های فرهنگی دانشگاه به این موضوع اشاره کرد که در طول تابستان بیش از 70 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه به دوره آموزشی فرهنگی «همراه با حکیمان» که در مشهد مقدس برگزار شد، حضور به هم رسانیدند.
همچنین در طول این مدت علاوه بر شرکت دانشجویان  و اساتید در کاروان 350 نفری پیاده روی اربعین، جمعی از دانشجویان نیز به همراه دیگر دانشجویان از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در اردوی فرهنگی با عنوان «مثبت آرمان» به مشهد مقدس اعزام شدند.
وی تصریح کرد: به فضل الهی سال تحصیلی جدید، فعالیت های فرهنگی در دانشکده ها و خوابگاه‌های دانشجویی دانشجویان با مشارکت کانون های مختلف فرهنگی هنری، انجمن های علمی و عموم دانشجویان رونق بیشتری خواهد داشت.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه از آمادگی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برای استفاده دانشجویان و اساتید دانشگاه از کلیه مراکز ورزشی دانشگاه از جمله سالن ورزشی شهید موحدی و استخر 9 دی دانشگاه خبر داد و گفت به زودی مسابقات سالیانه  دانشجویان و دانشکده ها ویژه فصل پاییز برگزار خواهد شد.
دکتر کرباسی در خصوص ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به عموم دانشجویان از اول مهرماه در همه خوابگاه های دانشجویی و دانشکده ها اظهار داشت: در این مراکز با بهره گیری از اساتید دانشگاه و متخصصان بزرگ در امر مشاوره دعوت به همکاری شده است.