مدیر منابع انسانی دانشگاه به تشریح برنامه های جوانی جمعیت مرتبط با کارکنان پرداخت

سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از اجرای تمام مصوبات کمیته پشتیبانی و هوشمندسازی قرارگاه جوانی جمعیت تاکنون در دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار وبدا، مدیر منابع انسانی دانشگاه با تاکید بر حساسیت اجرای قانون جوانی جمعیت در موارد مرتبط با کارکنان گفت: همواره یکی از دغدغه های اصلی رئیس دانشگاه و معاونینش، مسئله جوانی جمعیت است که به جد پیگیر و از تمام متولیان دانشگاه، درخواست حضور فعال در اجرایی کردن برنامه های جوانی جمعیت را دارند.

سید مرتضی هاشمی گفت: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و تشکیل کمیته های تخصصی قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت، کمیته پشتیبانی و هوشمندسازی قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه، بطور منظم از زمان تشکیل تاکنون، نزدیک به ۲۰ جلسه بهمراه ۷۳ مصوبه، برگزار و اجرایی نموده است.

مدیر منابع انسانی دانشگاه با اشاره به اجرای تمامی مصوبات کمیته پشتیبانی و هوشمندسازی قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه  گفت : براساس مصوبات این کمیته ،۷۰ درصد از منازل مسکونی سازمانی به کارکنان فاقد مسکن دارای سه فرزنداختصاص یافته است. همچنین مدت سکونت متاهلین دارای سه فرزند به میزان دو برابر سایرین افزایش یافته است. وی افزود: به منظور افزایش بهره وری همکاران متاهل دارای فرزند و یا در حال ازدواج موارد ابتکاری نیز به اقدامات تشویقی قانون جوانی جمعیت، اضافه شده است.

وی در ادامه گفت: اعطا دورکاری به مادران باردار تا ۴ ماه در مشاغلی که امکان دورکار شدن وجود داشته باشد، ثبات موقعیت شغلی تمام پرسنل متاهل دارای فرزند (علی الخصوص سه فرزند) و عدم تعدیل آنان تحت هیچ شرایطی، افزایش محدوده سنی در استخدام جدید به ازاء تاهل و برای هر فرزند (از یک تا ۵ سال) و افزایش امتیاز به ازای تاهل و برای هر فرزند ۲ درصد تا سقف مجموعا ۱۰ درصد، از جمله تسهیلاتی است که در راستای برنامه های جوانی جمعیت برای کارکنان در نظر گرفته شده است.

مدیر منابع انسانی دانشگاه اظهار کرد: نوبت کاری شب برای مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار و برای پدران تا یک ماهگی فرزند اختیاری است. مدت مرخصی زایمان نیز ۹ ماه کامل برای کلیه مادران شاغل و ۱۲ ماه کامل برای مادران شاغل دارای فرزند ۲ قلو و بیشتراست و امکان استفاده از دو ماه از مرخصی زایمان به درخواست مادر قبل از تولد فرزند وجود دارد.

سید مرتضی هاشمی تصریح کرد: امکان گذراندن طرح در محل سکونت خانواده، به تعویق انداختن دو ساله شروع طرح برای مادران باردار و دارای فرزند زیر دو سال، همچنین کاهش مدت طرح به میزان 6 ماه به ازای هر فرزند از جمله تسهیلات در نظر گرفته شده برای مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان است که به طور کامل در دانشگاه و واحدهای تابعه ی آن اجرا می شود.

وی افزود: یکی از مزایای این قانون معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی به ازای فرزند سوم و بیشتر که بعد از تاریخ تصویب قانون متولد شده اند می باشد که به ازای هر فرزند ۱۵ درصد تخفیف در مالیات قرار داده شده که حداکثر سه بار  به شرط تصویب آن در بودجه سنواتی قابل استفاده خواهد بود.

سید مرتضی هاشمی اعلام کرد: تامین فضای مهدکودک و اتاق مخصوص شیردهی و مراقبت از فرزند در دانشگاه با مشارکت بخش خصوصی یا خرید خدمات توسط مدیریت های ذیربط در حال پیگیری و انجام می باشد تا کارکنان و مراجعین بتوانند با فراغ بال به کارهای خود بپردازند . همچنین به منظور ارتقا سطح آگاهی کارکنان در خصوص مباحث مرتبط با جوانی جمعیت، دوره های آموزشی بصورت مداوم برگزار می گردد.

وی افزود: تهیه بانک اطلاعاتی از پرسنل مجرد دانشگاه، ایجاد زمینه آشنایی برای یک ازدواج موفق با هماهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و نیز برگزاری همایش به منظور تشویق پرسنلی که پس از اجرای قانون جوانی جمعیت دارای فرزند دوقلو و سه قلو شده اند، تشویق پرسنل شاغل در واحدهای تابعه که از زمان اجرای قانون جوانی جمعیت ازدواج و یا صاحب فرزند شده اند از دیگر اقدامات این کمیته در زمینه اجرای هر چه بهتر قانون جوانی جمعیت می باشد.