پیام تبریک رییس دانشگاه بمناسبت گرامیداشت روز کارمند

آقای دکتر شیرانی رئیس محترم دانشگاه، همزمان با هفته دولت و فرا رسیدن چهارم شهریورماه و روز کارمند، طی پیامی خطاب به کارمندان عزیز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت:

بسمه تعالی

چهارم شهریورماه همزمان با هفته دولت و روز کارمند، فرصت مغتنمی است که از زحمات کارمندان عزیز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تقدیر و تشکر بعمل آید.

این روز یادآور تجلیل از انسان های شریف و شایسته ای است که بدون شک نیت ایشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند متعال است و چه زیباست خدمتی که با هدفی والا در راستای ارتقای سلامت آحاد جامعه باشد.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر و با تبریک روز کارمند، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های بی دریغ و شبانه روزی شما همکاران خدوم و زحمتکش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، توفیق روزافزون و عاقبت به خیری و سلامتی شما را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.