بدرقه و اعزام کاروان دانشجویی اربعین حسینی به کربلا معلی

یکم شهریورماه،  200 دانشجو رشته های مختلف پزشکی دانشگاه با 8 اتوبوس رهسپار سفر زیارتی اربعین حسینی شدند.

به گزارش خبرنگار وبدا، سوم شهریورماه نیز 4 اتوبوس از اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز به سفر زیارتی اربعین حسینی اعزام می‌شوند.

شایان ذکر است همه ساله با نزدیک شدن به اربعین حسینی کاروان مشتاقان ابا عبدالله الحسین از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعزام و موکب دانشگاه در زمین کربلا علم می‌شود. (کاروان بزرگ پیاده‌روی اربعین دانشگاه شامل ۲۳۵ نفردانشجو، ۶۵ نفر عضو هیأت علمی و ۵۰ نفر از کارکنان دانشگاه در مجموع ۳۵۰ نفر در جهت تجدید پیمان با سرور شهیدان، حضرت اباعبدلله حسین (ع) و یاران باوفایشان به کشور عراق اعزام خواهند شد.)

دانشجویان کوله های سفر را می بندند و مشتاق تر از سال پیش در این سفر معنوی ثبت نام و چشم انتظار حرم شش گوشه ابا عبدالله الحسین علیه السلام می‌شوند.