ارائه یازده خدمت درماني با تعرفه دولتي در دانشكده دندانپزشكي

رئيس دانشكده دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان از ارائه خدمات درماني دندانپزشكي با تعرفه دولتي در دانشكده دندانپزشكي خبر داد و گفت: امکان پذیرش بیماران برای ارائه یازده خدمت درماني با تعرفه دولتي در بخش هاي مختلف دانشكده دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان از26شهریورماه  لغایت29 شهریور زير نظر اساتيد علمي فراهم شده است.

دكتر رضوي اظهار داشت: با توجه به گران بودن قيمت خدمات دندانپزشكي در بخش هاي خصوصي، دانشكده دندانپزشكي زمينه ارائه اين خدمات را با قيمت دولتي براي اقشار مختلف جامعه به ويژه گروههاي كم درآمد فراهم كرده است که تمامي این خدمات درماني توسط دانشجويان دندانپزشكي با كمترين ميزان خطاي پزشكي در اين حوزه و زير نظر اساتيد دانشگاه انجام مي گيرد .

رئيس دانشكده دندانپزشكي كيفيت كار درمان دندانپزشكي توسط دانشجويان دانشكده را هم رديف با درمان هاي خارج از دانشگاه و مطب هاي خصوصي عنوان كرد و گفت: مراحل درمان بيماريهاي دهان و دندان در دانشكده ها با صرف وقت بيشتر و دقت بالاتري انجام مي گيرد. دكتر رضوي تصريح كرد:بيماران براي دريافت نوبت بايد از طريق شماره تلفن 33033950 و يا سايت nobat.mui.ac.ir اقدام كنند