اهم اخبار بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در هفته ی اول تیرماه

بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی گزارشی برپایی مسابقه فرهنگی سالیانه «غدیر» بمناسبت عید سعید غدیرخم، برگزاری گردهمایی مسئولین پایگاه های بسیج ادرات کل حوزه شهید باهنر به میزبانی بسیج کارکنان دانشگاه و دیدار فرماندهی و تعدادی از اعضای شورای پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با مدیر و معاون و مشاور اجرایی اداره بازرسی و نظارت بر عملکرد دانشگاه به مناسبت هفته قوه قضائیه را از اهم اخبار هفته اخیر این واحد عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا، هفتم تیرماه بمناسبت عید سعید غدیر خم ، مسابقه کتابخوانی «راهی به دریا» و «شرح زیارت آل یاسین » ساعت هشت صبح در مرکز همایشهای علمی دانشگاه (تالار رازی)، مدیریت گزینش، بیمارستان شهید دکتر چمران وبیمارستان الزهرا(س) به نیت آشنایی و تقرب به حضرت امام زمان علیه السلام با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار شد.

- ارائه برنامه های تخصصی در هفته عفاف و حجاب

همچنین 7 تیرماه، گردهمایی و جلسه مسئولین پایگاه های بسیج ادرات کل حوزه شهید باهنر با حضور" سرهنگ رضاپور "، مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان به میزبانی پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در محل سالن جلسات سرو (تالار غدیر) برگزار شد.

در این جلسه مسئول بسیج حوزه شهید باهنر به تشریح برنامه های جاری بسیج و جهاد تبیین پرداخت.

در این مراسم سرهنگ رضاپور ضمن تشکر از حضور فرماندهان بسیج به بیان روشنگری و ارائه برنامه های تخصصی در خصوص مناسبت های دهه امامت و ولایت و ارائه برنامه های تخصصی در هفته عفاف و حجاب پرداخت.

در پایان مسئولین پایگاه های بسیج ادرات نظرات و پیشنهادات خود در خصوص برنامه های جاری را ارائه نمودند.

-دیدار اعضای شورای پایگاه بسیج کارکنان با بخش مدیریت اداره بازرسی و نظارت بر عملکرد دانشگاه

در روز 7 تیر ماه به مناسبت سالروز شهادت دکتر بهشتی و یارانش و گرامیداشت هفته قوه قضائیه، فرماندهی و تعدادی از اعضای شورای پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با دکتر امینی مدیر و مجتبی ذوالفقاری معاون و مشاور اجرایی  اداره بازرسی و نظارت بر عملکرد دانشگاه دیدار کردند.