دیدار صمیمی رئیس دانشگاه با شهردار محترم اصفهان

چهارشنبه 24 خردادماه، نشست صمیمانه رییس دانشگاه  با دکتر قاسم زاده شهردار اصفهان و معاونین ایشان پیرامون ارتقا سطح بهداشت و سلامت مردم شهر اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مردم اصفهان  موضوع گفتگوی دانشگاه علوم پزشکی  و شهرداری اصفهان بود.

دکتر شیرانی، رئیس دانشگاه در این جلسه طی سخنانی به مخاطرات حاصل از آلودگی هوا، مسائل زیست محیطی و موضوعات مدیریت آب برای سلامتی مردم  اشاره کرد و  همکاری و همیاری دستگاه های مختلف استان از جمله شهرداری اصفهان را در این امور ضروری عنوان کرد.

در این نشست دکتر قاسم زاده شهردار اصفهان ضمن اعلام آمادگی و قول مساعدت برای هر گونه همکاری و تعامل با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در موضوعات مختلف بهداشت و درمان، در جهت پیشرفت امور مربوط به  اورژانس پیش بیمارستانی در شهر اصفهان و نیز تعاملات فرهنگی تمهیداتی را نیز اتخاذ نمود.