اتصال کتابخانه تخصصی اورژانس پیش بیمارستانی استان به سیستم کتابخانه مرکزی دانشگاه

دکتر حیدری رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان گفت: کتابخانه تخصصی اورژانس پیش بیمارستانی استان هم اکنون به سیستم کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان متصل می باشد.

دکتر حیدری تصریح کرد: این کتابخانه با بیش از ۲۰۰۰ عنوان کتاب با موضوعات اورژانس پیش‌بیمارستانی و فوریتهای پزشکی، مدیریت بحران و سلامت در حوادث آماده ارائه خدمات آموزشی و محتوایی به دانشجویان و پرسنل زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می‌باشد.

وی افزود: محتواهای لاتینِ به روز شامل منابع PHCLS, Rosen, Hedges,Tintinalli و موضوعات مرتبط با CBRNE وairway  management به عنوان جدید ترین منابع علمی اورژانس در این کتابخانه موجود می باشد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اذعان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به صفحه کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پس از جستجو کتاب مورد نظر برای تحویل حضوری به مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی استان به آدرس ملک شهر، میدان شهید علیخانی ابتدای خیابان شهید مطهری مراجعه کنند‌.

دکتر حیدری ادامه داد: مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی استان از افراد علاقه‌مند به ترجمه متون و انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی دعوت می کند با واحد آموزش و پژوهش اورژانس پیش بیمارستانی استان همکاری داشته باشند .