برگزاری جلسه مرجعیت علمی با حضور مسئولین و اساتید دانشگاه

نهم اردیبهشت ماه، جلسه مرجعیت علمی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی، تحقیقات و فناوری، تعدادی از روسای دانشکده ها، همچنین مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و مسئول کارگروه مرجعیت علمی دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر شیرانی طی سخنانی با اشاره به اهمیت موضوع مرجعیت علمی دانشگاه، بر لزوم اجرای وظایف و نیز حمایت همه جانبه حوزه های مختلف از این مهم تأکید نمود.

همچنین در ادامه جلسه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های انجام شده پیرامون مرجعیت علمی دانشگاه توسط بخش های مختلف و تبیین وظایف و مسئولیت های هر بخش مطابق با چشم انداز و نقشه راه مورد نظر در این خصوص ارائه، و مقرر گردید پشتیبانی و حمایت لازم از طرح های حوزه های تمایز از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه صورت پذیرد .