ترویج زایمان طبیعی، پیشگیری از سقط جنین و تشخیص و درمان ناباروری در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: آموزش و فرهنگ سازی، مشاوره فرزند آوری، مراقبت پیش از بارداری، دوران بارداری و پس از زایمان، ترویج زایمان طبیعی، پیشگیری از سقط جنین و  تشخیص و درمان ناباروری از برنامه هایی است که در حوزه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی پیگیری می شود و تقویت این برنامه ها در دستور کار قرار دارد.

دکتر مرجان مشکوتی در گفتگو با خبرنگار وبدا در خصوص دومین روز از هفته سلامت مبنی بر " جوانی جمعیت و سالمندی سالم" اظهار داشت: در قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که مشتمل بر 73 ماده قانونی است، 43 قانون مستقیم و غیر مستقیم به دانشگاه علوم پزشکی مرتبط می شود .

وی ادامه داد: پس از تصویب این قانون از آبان ماه 1400 شرح وظایف دستگاه های مختلف تعریف و ابلاغ شد، در همین راستا قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ریاست رئیس دانشگاه و دبیری معاون بهداشتی برپا گردید که تا کنون 13 جلسه قرارگاه با حضور رئیس دانشگاه برگزار و 50 کمیته تخصصی ذیل قرارگاه در معاونت های دانشگاه تشکیل شده است.

دکتر مشکوتی با اعلام اینکه سه مرکز سطح 3 ناباروری شامل یک مرکز در بیمارستان دولتی (شهید بهشتی) و دو مرکز خصوصی در واحد درمان ناباروری مشتاق و یک مرکز در بیمارستان میلاد فعال و طرف قرارداد با بیمه هستند، افزود: سطح 2 ناباروری نیز در بیمارستان شهید بهشتی فعال است و علاوه بر آن در بیمارستان شهرضا و نجف آباد به مناسبت هفته جمعیت 24 تا 30 اردیبهشت ماه مراکز سطح دو ناباروری راه اندازی می شود.

وی ادامه داد: در هیچ یک از مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی، وسایل پیشگیری از بارداری به صورت رایگان توزیع نمی شود.

مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اظهار اینکه بمنظور دریافت تسهیلات درمان های ناباروری، زوجین باید مدارک را به بیمارستان شهید بهشتی ارائه نمایند و پس از بررسی و تایید، معرفی نامه دریافت تسهیلات در معاونت درمان دانشگاه صادر می گردد، ادامه داد:  مرخصی زایمان به مادران باردار شاغل از دیگر اقدامات در نظر گرفته شده در راستای قانونی جوانی جمعیت است.