مراسم تقدیرو تجلیل از برترین های دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در زمینه های اجرایی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی

سه شنبه ۲۹فروردین ماه، مراسم تقدیرو تجلیل از برترین های دانشجویان در زمینه های اجرایی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی همراه با برگزاری ضیافت افطار دردانشکده دندانپزشکی برگزارشد.

این مراسم  که به همت معاونت دانشجویی با حضور رئیس دانشکده، معاون امور فرهنگی معاونت دانشجویی دانشگاه، معاونین دانشکده  و جمعی ازاعضای شورای فرهنگی در سالن آمفی تئاتردانشکده برگزار شد، دکتررضوی مقدم اساتید ودانشجویان را در این همایش گرامی داشته و ضمن تبریک سال جدید، تقارن زیبای بهارطبیعت وبهارقرآن را زمینه سازخوبی برای پالایش جسم و روان دانسته وتاکید نمود که ازاین فرصت معنوی باید به بهترین شکل استفاده نمود.

وی همچنین ضمن تبریک کسب رتبه های برتر به دانشجویان، گفت: برگزاری سالانه این مراسم به منظور قدردانی و سپاس از زحماتی است که دانشجویان برتر در طی سال تحصیلی متحمل شده اند.

دکتر رضوی با تاکید بر اهمیت نقش دانشکده در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه گفت: دانشگاه مرکز علم و فرهنگ است و رسالت آن در جامعه انجام درست وظیفه خود در این دو حوزه یعنی تربیت نیروی متخصص، با اخلاق و متعهد است. نیروی انسانی هر جامعه بزرگترین سرمایه آن جامعه محسوب می شود و این مسئله اهمیت نقش دانشگاه را بیش از پیش نمایان می سازد و هیچ نهاد و ارگانی نمی تواند این مهم را بر عهده بگیرد.

وی اظهار کرد: تمام تلاش و امکانات خود را در ایجاد فضای آرام علمی- فرهنگی به دور از تنش و سیاست زدگی در دانشکده به کار می گیرد؛ فضایی که خرد در آن حکمفرماست و لازمه اینکه دانشجو و استاد به نحو احسن به وظایف خود بپردازند وجود چنین فضایی است و باید با همدلی و همراهی برای هرچه بهتر شدن آن کوشید.

دراین مراسم دکترصابری معاون دانشجویی دانشکده نیز گفت: نتیجه زحمات اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده، رتبه های برتر دانشکده در زمینه های مختلف است، که مایه افتخار و بالندگی است وامیدواریم که شاهد حضور پررنگ تر دانشجویان درعرصه های مختلف باشیم .

شایان ذکر است در ادامه از بیش از 50 نفردانشجویان برتر دانشکده ها در حوزه های مختلف آموزشی، فرهنگی، دانشجویی و ورزشی از سوی ریاست دانشکده و مسئولین دانشکده قدردانی به عمل آمد و پس از اقامه نماز جماعت مغرب وعشاء، این همایش با برگزاری ضیافت افطارپایان یافت.