گردهمایی خیرین و نیکوکاران فعال حوزه سلامت در دانشگاه برگزار شد

یکشنبه 27 فروردین ماه، گردهمایی خیرین و نیکوکاران فعال حوزه سلامت استان اصفهان با حضور مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت و رئیس کمیته مسئولیت اجتماعی وزارت بهداشت در تالار شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد.

در این گردهمایی که خیرین سلامت به دعوت دفتر مشارکتهای اجتماعی و امور خیرین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با موضوع جلب مشارکت برای کمک به اورژانس پیش‌بیمارستانی استان حضور یافتند، دکتر شیرانی رئیس دانشگاه طی سخنانی با تاکید بر اهمیت حضور به موقع کارشناسان اورژانس پیش‌بیمارستانی بر بالین بیماران و مصدومین، گفت: کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی خط مقدم جبهه درمان هستند که در اولین لحظات حادثه و یا بروز شرایط اورژانسی برای بیماران، نقش بسیار تاثیرگذاری در نجات جان شهروندان دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان لزوم در دسترس بودن ناوگان، امکانات و تجهیزات مناسب برای اورژانس ۱۱۵ افزود: به روزرسانی آموزش های تئوری و عملی پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی از اولویت های دانشگاه است.

دکتر شیرانی همچنین به ضرورت فعالیت های اردوهای جهادی پزشکان و پیراپزشکان جهت انجام امور درمانی و بهداشتی در مناطق محروم استان تاکید نمود.

دکتر عریضی مشاور رییس دانشگاه و مدیر دفتر مشارکت های اجتماعی طی سخنرانی خود به ارایه گزارشی از عملکرد یکساله این دفتر، میزان کمک های خیرین سلامت در حوزه های بیمارستان سازی، تجهیزات، اهدای زمین و کمک های نقدی پرداخت و اظهار نمود: در سال گذشته  کارشناسان این دفتر، 58 بازدید از سازمان های مردم نهاد، 22 بازدید از خیریه های درمانی و 35 بازدید از بیمارستان های خیریه ای انجام نموده اند.

وی در ادامه در خصوص مباحث مالیاتی، دریافت پروانه فعالیت و مجموعه آموزش های مورد نیاز برای جذب درآمد از شرکت های دارای مسئولیت های اجتماعی مطالبی را بیان کرد.

مهندس محمدجواد حیدری پور مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت نیز در این گردهمایی به ارایه اصلاح قوانین مالیاتی، تسهیل در صدور پروانه های فعالیت و حمایت دفتر مشارکت های اجتماعی وزارت متبوع از سازمان های مردم نهاد پرداخت.

گفتنی است دکتر فرهاد حیدری رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان، ضمن قدردانی از خیرین سلامت پس از ارائه گزارش عملکرد اورژانس پیش‌بیمارستانی گفت: امید است با یاری و مشارکت بیش از پیش خیرین ارجمند سلامت در بحث بازسازی آمبولانس ها و بهبود وضعیت پایگاه های اورژانس، شاهد ارتقا کیفیت ارائه خدمات اورژانس و رضایتمندی  بیشتر مددجویان باشیم.

وی همچنین با اشاره به اولویتهای اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، به فرسودگی شدید ناوگان آمبولانس استان اصفهان و زمین گیر شدن بیش از ۶۰ دستگاه آمبولانس و نیاز به جلب مشارکت خیرین حوزه سلامت در تامین هزینه های بازسازی آمبولانس ها تاکید نمود و نیاز به همکاری خیرین در بازسازی، نوسازی و ساخت پایگاه های اورژانس ۱۱۵ را از موضوعات اساسی این مرکز عنوان کرد.

بنابر گزارش رسیده  خانم دکترتیموری نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت اردوهای جهادی در سال گذشته مشکلات و چالش های موجود در این حوزه را برشمرد و خواستار رفع آنها شد.
در پایان این مراسم حاضرین ضمن اقامه نماز جماعت در فضایی سرشار از معنویت در ضیافت افطاری دانشگاه شرکت نمودند.