اولین جلسه کمیته رفاهی دانشگاه در سال جاری برگزار شد

اولین  جلسه کمیته اداره رفاه دانشگاه علوم پزشکی در سال 1402، سه شنبه 22 فروردین ماه، با حضور مدیر دفتر ریاست دانشگاه، مدیر امور رفاهی دانشگاه و معاونین و مدیران ستادی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر سلطانیان در ابتدای سخنان خود با تاکید بر برگزاری جلسات کمیته رفاهی دانشگاه ، هردوماه یکبار، در سال جاری گفت: در سال گذشته با مساعدت ریاست محترم دانشگاه و تلاش و زحمات مدیریت امور رفاهی و همچنین همکاری معاون محترم توسعه و مدیریت بودجه، اتفاقات بسیار خوبی در بحث رفاه کارکنان افتاد و امیدوار هستیم در سال جاری با برگزاری منظم جلسات کمیته رفاهی و تصمیمات صورت گرفته، بحث رضایتمندی کارکنا ن را افزایش دهیم.

وی درخصوص اولین دستور جلسه کمیته مربوط به زائرسرای شماره دو مشهد مقدس گفت: اتفاق مهمی که در بحث رفاه کارکنان افتاده است، راه اندازی دومین مجموعه زیارتی رفاهی مشهد مقدس به منظور ارائه خدمات و رفاه بیشتر پرسنل با ظرفیت 45 تخت می باشد و در تلاش هستیم  در صورت ایجاد شرایط لازم و رفع موانع مالی این ظرفیت را به 90 تخت برسانیم.

در ادامه ابراهیمی مدیر امور رفاهی دانشگاه نیز گفت: به منظور رفاه بیشتر همکاران زائر، طی رایزنی هایی که با مسئولین زائرسرا صورت پذیرفت، مقرر گردید از ابتدای اردیبهشت ماه، وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با قیمت مصوب دانشگاه به خدمات این زائرسرا اضافه گردد.

وی همچنین به تشریح بازسازی و نوسازی قسمت های مختلف زائرسرای شماره یک دانشگاه در مشهد مقدس پرداخت و گفت: طی بازدیدهای صورت گرفته، نیاز به تعمیرات اساسی در قسمت های مختلف مجموعه احساس گردید، لذا تعمیرات اساسی موتورخانه، لابی و پذیرش، درب اصلی و تابلوی مجموعه و همچنین زیباسازی ساختمان از جمله مواردی بود که پس از تخصیص بودجه، به سرعت انجام گردید؛ همچنین ارائه صبحانه و ناهار برای مهمانان در چهار روز از دیگر مواردی بود که در بحث رضایتمندی پرسنل بسیار تاثیرگذار بود.    مدیر رفاهی درارتباط با توزیع سبد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان در بین کارکنان گفت: با موافقت و دستور رییس محترم دانشگاه، مقرر گردید 3000 بسته شامل: 10 کیلوگرم برنج، 5 کیلوگرم مرغ، 5 کیلوگرم روغن، 5 بسته ماکارونی و 4 کیلوگرم رب با قیمت کارخانه، در بین متقاضیان توزیع و طی چند قسط از حقوق آنان کسر گردد.

گفتنی است با موافقت اعضای کمیته مقرر گردید توزیع بسته های غذایی در چندین مرحله،  طی سال ادامه یابد.

شایان ذکر است برگزاری فصلی پیاده روی خانوادگی در سال جاری، برگزاری کلاس های ورزشی فرزندان کارکنان در ایام تعطیلات تابستان، بازسازی منازل سازمانی دانشگاه، حق ایاب و ذهاب و غذای پرسنل و تجلیل از فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه از دیگر موارد مورد بحث و بررسی در این جلسه بود.