37 اقدام شاخص امور رفاهی دانشگاه در یکسال گذشته

امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سالگرد یکساله خود با ارائه گزارشی از عملکرد این مدیریت، به بیش از 37 اقدام شاخص مدیریت تحت پوشش خود اشاره کرد.

مدیر امور رفاهی دانشگاه گفت: بیش از 950 میلیارد تومان تسهیلات بانکی به اعضای هیئت علمی، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در یکساله گذشته اختصاص یافت، همچنین   6 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه دو درصدی به اقشار آسیب پذیر اعطا گردید.

محمد رضا ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار وبدا  از  ساماندهی یکصد  خانه‌ سازمانی، پیگیری تشکیل تعاونی جدید مسکن دانشگاه و پیگیری راه اندازی مجدد تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه در این مدت خبر داد.

مدیر امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بازسازی، بهینه سازی ونوسازی اماکن رفاهی اشاره کرد و افزود: بازسازی ۵  ویلا در منطقه گردشگری  واقع در خورو بیابانک، 3 واحد در حجت آباد چادگان ، 3 واحد در  ابیانه ، 10 ویلا در چادگان،  مرمت، بازسازی و زیباسازی مجموعه آموزشی رفاهی شماره یک باغ غدیر ، 4 واحد رفاهی در باغشاد لنجان  و 4 واحد در شهرستان سمیرم  از جمله این اقدامات است.

ابراهیمی با بیان اینکه با اماکن رفاهی تفریحی در اقصی نقاط کشور عقد قرارداد منعقد شده است، گفت: در این راستا با 4 ویلا در محمود آباد، 2 ویلا در رامسر ، 4 ویلا  در خزرآباد، 3 واحد رفاهی قشم ، 3 واحد رفاهی در کرمانشاه و 6باب ویلا در مناطق سرسبز شمال کشور قرارداد منعقد شد.

وی به  توزیع بیش از 2 هزار سبد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان بین همکاران، قرارداد با فروشگاه‌های بزرگ کفش، پوشاک و هایپرمارکتها و قرارداد با آژانس های زیارتی سیاحتی جهت اعزام کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بصورت اقساط و بدون کارمزد با  آژانس هفت اقلیم، موسسه ثامن الائمه، نسیم بهشت و آسان سیر سپاهان اشاره کرد.

محمدرضا ابراهیمی در همین راستا گفت: بیش از 400 نفر پرسنل دانشگاه علوم پزشکی به همراه خانواده به قشم و کیش بصورت ریلی و هوایی  اعزام شدند، همچنین بیش از 1200 نفر از پرسنل به همراه خانواده به مشهد مقدس بصورت تورهای ریلی و هوایی با اقساط 6 تا 8 ماهه و با همکاری بخش خصوصی برای تامین محل اقامت بیش از 200 کارکنان علوم پزشکی به کربلای معلی  و بیش از 250 بلیط  هوایی، ریلی و زمینی نیز برای کارکنان دانشگاه به همراه خانواده رزرو  شده است.

مدیر امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: برپایی نخستین نمایشگاه بزرگ لوازم خانگی با برند ایرانی به مدت ۱۵ روز و تخصیص وام 50 میلیونی با کارمزد 2 درصد از دیگر خدمات این مدیریت است.

وی عقد قرارداد با فروشگاه ها و مراکز فروش مختلف و ارائه کارت تخفیف به کارکنان جهت خرید از این مراکز و قرارداد با مجموعه های ورزشی مانند استخر های شنا و برنامه ریزی برای استفاده کارکنان را از دیگر خدمات عنوان کرد و گفت: هماهنگی و رایزنی با هتل ها یا مسافرخانه ها در شهر های مختلف و برنامه ریزی و ارائه خدمات رفاهی ، عقد قرارداد با مراکز درمانی و بیمارستان ها و مطب پزشکان به منظور اخذ تخفیف برای کارکنان و کم کردن هزینه‌های مربوط به امور درمانی برای آنها از دیگر اقدامات است.

ابراهیمی تصریح کرد: انعقاد توافق نامه با شرکت های معتبر و متبحر ، انعقاد توافق همکاری با شرکت های حمل و نقل هوایی ، ریلی و زمینی برای اخذ تخفیف در سفرهای شهری و بین شهری و یا بین المللی برای کارمندان ، بستن قرار داد با مراکز آموزشی به منظور آموزش کارکنان و اعتلای سطح کارکنان یک مجموعه  ازخدمات تعریف شده در امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

وی گفت: اجاره و تجهیز هفت واحد اقامتی پزشکان مقیم در اصفهان و شهرستانها از دیگر خدمات این مرکز است.