بازدید رییس دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی و اورژانس های شبانه روزی شهرستان نجف آباد

17 فروردین ماه، رییس دانشگاه به همراه معاون بهداشتی و قائم مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی و اورژانس های شبانه روزی شهرستان نجف آباد (مناطق مهردشت، دهق و علویجه) بازدید کردند.

در این بازدید ها که مدیر امور بیماری ها و مراکز درمانی، مدیر دفتر فنی دانشگاه به همراه مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد نیز حضور داشتند، مسئولین ضمن بازدید از مراکز اورژانس های شبانه روزی شهرستان های مهردشت، دهق و علویجه و درمانگاه خیریه امام سجاد(ع) دهق و متین علویجه ، در جریان روند ارایه خدمات بهداشتی درمانی قرار گرفتند.

همچنین در پایان مسئولین در خصوص تسریع در تکمیل پروژه های عمرانی شبکه پیشنهاداتی را ارایه نمودند.