رییس دانشگاه با مدیران پرستاری و مسئولین مراکز آموزشی درمانی دیدار نمود

روز چهارشنبه شانزدهم فرودین ماه، دکتر شیرانی رئیس دانشگاه با مدیران پرستاری بیمارستان ها و مراکز آموزشی درمانی دانشگاه، دیدار نمود.

در این جلسه که معاونین درمان، مدیریت منابع و توسعه و سایر مدیران حوزه های ستادی و پشتیبانی دانشگاه نیز حضور داشتند، رئیس دانشگاه، ضمن تبریک سال جدید و حلول ماه مبارک رمضان، از زحمات و تلاش های بی شائبه کلیه مدیران و کادر پرستاری در سالی که گذشت تقدیر و تشکر نمود.

دکتر شیرانی با اشاره به نقش بی بدیل پرستاران گرانقدر در ارائه خدمات درمانی به بیماران، بر رسیدگی و پیگیری مستمر به مسائل مربوط به مجموعه خدوم پرستاری دانشگاه نیز تأکید کرد.

در ادامه این جلسه همچنین مسئولین به تشریح موضوعات مربوط به فرآیند قانون تعرفه گذاری پرستاری و دستورالعمل های مربوطه در این خصوص، توجه بیشتر به قانون عفاف و حجاب، توجه جدی به مقوله آموزش و لزوم ارتقاء هرچه بیشتر کادر پرستاری نسبت به کسب مهارت های بالینی تخصصی متناسب با حوزه فعالیت و بیان برنامه های سال 1402 حوزه پرستاری دانشگاه پرداختند.