دومین جلسه رئیس دانشگاه با مجمع خیرین بهداشت سلامت استان اصفهان، برگزار شد

11 اسفندماه، دومین جلسه مجمع خیرین بهداشت سلامت استان اصفهان با حضور رئیس دانشگاه ، معاونین توسعه مدیریت و منابع  و بهداشتی و جمعی از مسئولین و خیرین استان در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر کمال حیدری، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین بهداشت سلامت استان اصفهان " امام هادی علیه السلام" به سابقه 15 ساله این خیریه اشاره کرد و افزود: خیریه در طول فعالیت خود اقدام به ارتقای زیر ساخت های حوزه بهداشت، درمان، آموزش و پژوهشی نموده و در این راستا می توان به توسعه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، ساخت سالن سردارشهید سلیمانی، ساخت مراکز بهداشتی و درمانی، بخش های بیمارستانی و پایگاه های اورژانس اشاره کرد که مطابق با رفع نیازهای دانشگاه صورت گرفته است.

وی افزود: بنابر سیاست جدید دانشگاه، مجمع مکلف است در راستای تحقق اولویت های دانشگاه یا معاونت های تحت پوشش، گام بردارد و در جایی که دانشگاه نیاز به کمک خیران برای ساخت و ساز و توسعه داشته باشد، اقدام نماید.

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین بهداشت سلامت استان اصفهان( امام هادی علیه السلام) با اشاره به اینکه مجمع دارای 23 انجمن در شهرستان های استان اصفهان است که ماهیت آنها شکل گرفته و نیاز است روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها به عنوان بالاترین مقام و نماینده از رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اختیار تام در تحقق و تسهیل امور برای تقویت امور خیریه داشته باشد، ادامه داد: انجمن ها دارای 9 عضو هیئت مدیره هستند و هیئت امنای خیریه مشتمل بر  50 خیر است که برای تقویت کارهای خیر از توان این خیرین استفاده می گردد.

وی از ورود مجمع به پروژه های خوابگاه سازی، توسعه فضاهای آموزشی و رفع تجهیزات بیمارستانی خبر داد و افزود: بر اساس اولویت و اعلام شبکه های بهداشت و درمان و دانشگاه، پروژه ها با همکاری و همیاری خیرین انجام می گیرد.