بازدید رئیس و مسئولین دانشگاه از مراکز درمانی شرق اصفهان

جمعه 12 اسفندماه، رییس دانشگاه به همراه معاون درمان و جمعی از مدیران، مسئولین ستادی و دفتر فنی دانشگاه، از مراکز درمانی شرق اصفهان بازدید و از نزدیک در روند ارایه خدمات بهداشتی درمانی و راه اندازی بیمارستان ورزنه قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر علی شریفی مسئول استقرار و راه اندازی شبکه های بهداشت شرق اصفهان گفت: در بازدید یک روزه دکتر شاهین شیرانی از بیمارستان ورزنه ، ایشان خواستار گزارشات روزانه از روند اجرا و تکمیل این بیمارستان و راه اندازی بخش رادیولوژی، نصب دستگاه ها، تکمیل آزمایشگاه و همچنین داروخانه بیمارستان شد.

وی راه اندازی اورژانس بیمارستان، تامین کادردرمانی آن و درمانگاه تخصصی بیمارستان را از دیگر مطالبات متولیان بهداشت و درمان شرق اصفهان از رئیس دانشگاه عنوان کرد.

دکتر شریفی ادامه داد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین از زایشگاه خیرساز هرند که به زودی افتتاح رسمی خواهد شد، بازدید نمود. شایان ذکر است تاکنون بالغ بر 9 عمل زایمان طبیعی در این زایشگاه انجام شده است.

مسئول استقرار و راه اندازی شبکه های بهداشت شرق اصفهان با بیان کمبود تجهیزات پزشکی در مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی کوهپایه ، اظهار نمود: رئیس دانشگاه در بازدید از این مرکز وعده تامین دستگاه دی سی شوک و NFT  مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی کوهپایه را داد.

وی افزود: راه اندازی کلاس های پیش از ازدواج در این مرکز و نیز استقرار  یک متخصص روان پزشک دو روز در هفته در مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی کوهپایه از دیگر اقدامات و مصوبات این بازدید بود.

گفتنی است مسئولین دانشگاه پس از بازدید از بیمارستان در دست افتتاح شهید سلیمانی شهرستان ورزنه و هم چنین مرکز خدمات جامع سلامت شهر هرند و شهر کوهپایه ، با اعضای شورای شهر جهت بررسی مسائل بهداشتی درمانی و هم اندیشی برای رفع نواقص جلسه ای را برگزار نمودند.