تجلیل از 237 کارشناس IT دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در همایش تجلیل از مدیران و کارشناسان IT  دانشگاه که در تالار نفیس دانشگاه برگزار گردید، از 237 کارشناس IT  تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

در این همایش که با حضور معاونین بهداشتی، درمان و مدیریت توسعه و منابع دانشگاه برگزار شد، دکتر مجید جنگی سرپرست فاوا دانشگاه ضمن تقدیر و عرض خسته نباشید جهت یکسال فعالیت کاری کاشناسان این واحد، عمده دغدغه های مطرح شده از سوی  مهندسین IT دانشگاه را کمبود نیروی انسانی، حجم بالای کار و فرسودگی تجهیزات عنوان نمود و خواستار چاره اندیشی متولیان امر درخصوص مسائل و دغدغه های موجود در واحد IT دانشگاه شد.

وی برگزاری دوره های آموزشی تخصصی تر، بازدیدهای میدانی از سطح بیمارستان ها و آشنا شدن با چالش ها در راستای افزایش امنیت اطلاعات مراکز درمانی را چشم انداز آتی این واحد خواند.

سرپرست مدیریت آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خواستار توجه بیشتر مسئولان به حوزه آی تی شد و اظهار نمود: با توجه به حساسیت کارهای زیربنایی و زیر ساختی مرتبط با IT ، نیاز به پشتیبانی بیشتر متولیان امر از کارکنان این حوزه می باشد.