به میزبانی مشهد مقدس؛ اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برگزار شد

اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور از سوم اسفندماه،  به مدت سه روز در مشهد مقدس، برگزار گردید.

به گزارش وبدا، دکتر سید محمد پورحسینی، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در مراسم افتتاح این اجلاس، اظهار داشت: امروز چهارمین اجلاس حضوری و ششمین اجلاس مجازی روسای دانشگاه های علوم پزشکی در دولت سیزدهم آغاز می شود و هر کدام از اجلاس های گذشته، با محوریت یک موضوع مهم حوزه سلامت برگزار شده است.
وی با بیان اینکه این مراسم فرصتی مغتنم برای تببین برنامه های وزارت بهداشت است، گفت: این اجلاس با محوریت اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع که سالهاست در استانهای فارس و مازندران اجرا می شود، در قالب کارگاه ها و کارگروه های تخصصی در این اجلاس، برگزار می شود.

دکتر پورحسینی خاطرنشان کرد: در این اجلاس موضوعات مهمی از جمله بودجه نظام سلامت در سال آینده، توجه به سلامت در برنامه هفتم توسعه، مشکلات و نیازهای دانشجویی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی و سایر مباحث حوزه سلامت، بحث و تبادل نظر می شود.

گفتنی است در این اجلاس که در مجتمع شهدای مدافع سلامت مشهد مقدس برگزار شد، علاوه بر حضور وزیر بهداشت، معاونان، مشاوران و مدیران کل وزارت بهداشت، نشست هایی با موضوع عملکرد معاونت های این وزارتخانه در سال جاری و اولویت های سال آینده آنها برگزار نمودند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت: باید از ظرفیت نمایندگان مجلس در حوزه سلامت نهایت استفاده را داشته باشیم

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت گفت: باید از ظرفیت نمایندگان مجلس در توسعه شهرها و استان‌ها در حوزه سلامت نهایت استفاده را داشته باشیم و توصیه می کنیم که از حضور رئیس مجمع نمایندگان استان در جلسات دانشگاه های علوم پزشکی، استفاده شود.

به گزارش وبدا، دکتر حسنعلی غفاری در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور با بیان اینکه بر تعامل مناسب میان مسئولان و نمایندگان بسیار تاکید داریم، خاطرنشان کرد: در موضوعات مختلف حوزه سلامت از جمله قانون مترقی جوانی جمعیت به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت نمایندگان هستیم.

دکتر غفاری بیان کرد: تعامل مدیران در سطوح وزارت بهداشت، دانشگاه‌ ها و دانشکده‌ های علوم پزشکی با نمایندگان مجلس از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و توانسته ایم با استفاده از این ظرفیت، مشکلات زیادی را برطرف کنیم، معتقدیم تعامل وزارت بهداشت با مجلس باعث حل مشکلات و ارتقای سلامت مردم می شود.

وی تصریح کرد: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیشترین ارتباط را با نمایندگان مجلس داشته است و وقتی که تعامل خوبی برقرار باشد، زمینه ایجاد پاسخگویی مستقیم و شفاف به‌ وجود می‌ آید.