برگزاری بیست و هفتمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه به مناسبت دهه فجر

بیست وهفتمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه برگزار شد.

در این جشنواره، مسابقات آقایان در 7 رشته تنیس روی میز، دارت، شنا، شطرنج، والیبال، بدمینتون و تیراندازی، از تاریخ 25 دی ماه آغاز و در تاریخ 25 بهمن ماه به پایان رسید.

- مسابقات ورزشی والیبال  آقایان با حضور 15 تیم از یکشنبه 25 دی ماه آغاز و در تاریخ 25 بهمن ماه به پایان رسید. در این دوره از مسابقات، بیمارستان كاشاني مقام اول، بیمارستان مدرس مقام دوم، بيمارستان چمران مقام سوم را از آن خود کردند.

- مسابقه ورزشی بدمینتون آقایان نیز با حضور 8 نفر مورخ یکشنبه 16 بهمن ماه برگزار گردید که مهدی صادقی از دانشکده دندانپزشکی مقام اول، محمد رفیعی نیا از دانشکده فناوری های نوین مقام دوم و علیرضا فیروزفر از بیمارستان امین مقام سوم را کسب نمودند.

- مسابقه ورزشی تیراندازی آقایان بصورت (تفنگ) و (تپانچه) با  حضور 78نفر مورخ یکشنبه 16 بهمن ماه برگزار گردید.

در تیراندازی با تفنگ سید ابراهیم هاشمی فشارکی از بیمارستان چمران مقام اول، پیام احمدی از دفتر فنی مقام دوم و سید علی میرحسینی از بیمارستان خورشید مقام سوم را بدست آوردند.

در تیراندازی با تپانچه سید محمد ابطحی از دانشکده پزشکی مقام اول، مرتضی رمضانی از اورژانس 115 نایین مقام دوم و مختار سورانی از بیمارستان مدرس مقام سوم را از آن خود کردند.

- در مسابقه ورزشی دارت آقایان که بصورت انفرادی با حضور 45 نفر مورخ دوشنبه 17 بهمن ماه برگزار گردید، فرهاد شفیعی از بیمارستان امام خمینی فلاورجان حائز مقام اول،  مجید قاسم پور از بیمارستان الزهرا(س) حائز مقام دوم و مهرداد صادقی از شبکه بهداشت و درمان لنجان حائز مقام سوم شدند.

- مسابقه ورزشی شنا آقایان در یک ماده 50 متر آزاد مورخ چهارشنبه 19 بهمن ماه برگزار گردید که نفرات برتر به شرح زیر می باشند:

زیر 40 سال: مقام اول: محمد مختاری از بیمارستان چمران، مقام دوم: امیر ناجی از بیمارستان گلدیس شاهین شهر و مقام سوم: عرفان سامی از بیمارستان کاشانی
41 تا 55 سال: مقام اول: سید محمد سجادی از معاونت درمان، مقام دوم: سید منصور کاظمی از دانشکده دندانپزشکی و مقام سوم: حبیب جلالی از بیمارستان کاشانی
56 سال به بالا: مقام اول: محمد علی پناهی از شبکه بهداشت خمینی شهر، مقام دوم: غلامرضا پناهی از بیمارستان الزهرا(س) و مقام سوم: مجید اربابان از شبکه بهداشت شماره2

- در مسابقه ورزشی تنیس روی میز آقایان که بصورت دوره ای-حذفی با حضور 19 نفر مورخ پنجشنبه 20 بهمن ماه برگزار گردید، محمد دیانی از معاونت غذا و دارو مقام اول، نصیر هاشمی از بیمارستان فارابی مقام دوم و خسرو دادخواه از بیمارستان الزهرا(س) مقام سوم را کسب نمودند.

- در مسابقه ورزشی شطرنج آقایان نیز که با حضور 25 نفر مورخ سه شنبه 23 بهمن ماه برگزار گردید، مقام اول را حمیدرضا سپاهی از بیمارستان کاشانی، مقام دوم را حسینعلی حیدری از بیمارستان کاشانی و مقام سوم را بهمن مرادی علمدارلو از بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرضا از آن خود کردند.

مسابقات ورزشی بانوان در 7 رشته تنیس روی میز، دارت، شنا، شطرنج، والیبال، داژبال و آمادگی جسمانی از 25 دی ماه آغاز و در تاریخ 25 بهمن ماه به پایان رسید.

مسابقات ورزشی والیبال بانوان با حضور 11 تیم از یکشنبه 25 دی ماه 1401 آغاز و در تاریخ 23 بهمن ماه به پایان رسید. در این مسابقات بیمارستان الزهرا(س) ب مقام اول، بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرضا مقام دوم و بيمارستان كاشاني مقام سوم را بدست آوردند.

در مسابقه ورزشی تنیس روی میز که بصورت دوره ای-حذفی با 24 بازی مورخ 6 بهمن ماه برگزار گردید زهرا بهدادوند مقام اول، زهرا پور محمدی مقام دوم و اکرم حسینی مقام سوم را از آن خود کردند.
در مسابقات ورزشی داژبال بانوان که بصورت دوره ای-حذفی با 20 بازی مورخ یکشنبه و سه شنبه  9 و 11 بهمن ماه برگزار گردید دانشکده های پزشکی، فناوری های نوین و بیمارستان امام خمینی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.

در مسابقه ورزشی دارت بانوان که بصورت انفرادی با  حضور 50 نفر مورخ یکشنبه 16 بهمن ماه برگزار گردید مژگان واحدی از معاونت پژوهشی مقام اول، زینب فرازمند از دانشکده پزشکی مقام دوم و زهرا رضایی از بیمارستان چمران مقام سوم را کسب کردند.

در مسابقه ورزشی شنا بانوان که در یک ماده 25 متر آزاد مورخ سه شنبه 18 بهمن ماه برگزار گردید نفرات برتر به شرح زیر می باشند:
در رده سنی زیر 40 سال: مقام اول: نیلوفر فدایی از بیمارستان مبارکه، مقام دوم: الهام هاشمی از بیمارستان مدرس، مقام سوم: سعیده دهقانی از مدیریت منابع فیزیک
رده سنی بالای 40 سال: مقام اول: اعظم رشیدی از بیمارستان مدرس، مقام دوم: فروغ گوهری فر از بیمارستان سیدالشهدا(س)، مقام سوم: پریسا رجایی شبکه 2

در مسابقه ورزشی شطرنج بانوان که با حضور 16 نفر مورخ سه شنبه 23 بهمن ماه برگزار گردید، فاطمه پورمند از بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرضا مقام اول، راضیه شریفی از بیمارستان الزهرا(س) مقام دوم و محدثه عامری از بیمارستان فلاورجان مقام سوم را کسب نمودند.

در مسابقات ورزشی آمادگی جسمانی بانوان که در 2 رده سنی با 16 نفر مورخ سه شنبه 25 بهمن ماه برگزار گردید نفرات برتر به شرح زیر می باشد:
زیر 40 سال: مقام اول: زینب ناصحی از بیمارستان چمران، مقام دوم: لیلا سلیمان از بیمارستان چمران و مقام سوم: زهرا عباسی از بیمارستان الزهرا(س)
بالای 40 سال: مقام اول: مطهره کرمی از گلپایگان، مقام دوم: زهرا صادقی از بیمارستان کاشانی و مقام سوم: مائده امینی از ستاد دانشگاه