برگزاری جلسه رئیس دانشگاه با هیأت مدیره خیریه امدادگران عاشورا

پنج شنبه 27 بهمن ماه، جلسه هیأت مدیره خیریه امدادگران عاشورا با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر حمید انصاری پور، مدیر عامل خیریه امدادگران عاشورا اصفهان از تاسیس خیریه در سال 91 با مشارکت 18 نفر از پزشکان و پرستاران دوران دفاع مقدس بعنوان اعضای هیأت امنا خبر داد و اظهار داشت: این خیریه با هدف ارائه خدمات دارویی و درمانی به بیماران صعب العلاج به ویژه بیماران سرطانی تأسیس شد.

وی با اشاره به اینکه قدم اول تأسیس خیریه از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برداشته شد، افزود: هم اکنون بالغ بر 1 هزار و 474 نفر مددجو تحت پوشش خیریه هستند که با توجه به گسترش فعالیت های این مجموعه، افزایش تعداد مددجویان در دستور کار قرار دارد.

وی از ریاست دانشگاه به جهت حمایت های بی دریغ ایشان از مجموعه های خیرین سلامت قدردانی نمود.