برگزاری جلسه هیات اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی استان در دانشگاه

27بهمن ماه، جلسه هیات اندیشه ورز سازمان بسیج جامعه پزشکی استان  با حضور دکتر شیرانی رئیس دانشگاه، مهندس صلواتی مجری کل طرح های زیر بنایی استان اصفهان و تعدادی از مدیران کانونهای بسیج جامعه پزشکی استان در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، در این جلسه در خصوص برگزاری کنگره ملی شهدای استان اصفهان و کمیته های بهداشت، سلامت و درمان کنگره موضوعاتی مطرح و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.

همچنین در ادامه اعضا جلسه گزارشی از اردوی جهادی، جهاد تبیین و روشنگری ارائه نموده و بر لزوم توجه مسؤلان به عفاف و حجاب در جامعه خصوصا محیط های دانشگاهی تاکید کردند.

شایان ذکر است در پایان نیز از حضور پررنگ مردم وجامعه دانشگاهی در راهپیمایی 22 بهمن مطالبی ارائه و قدردانی شد و دکتر ناظر نیز به عنوان مسئول کارگروه نفس اصفهان معرفی شد.