ستاد اجرایی پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای بالای 20 هزار نفر تشکیل شد

25 بهمن ماه، ستاد اجرایی  پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای بالای 20 هزار نفر در دانشگاه تشکیل و نخستین جلسه آن با حضور رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نیز رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی کاشان بصورت وبینار برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این نشست با اشاره به اهمیت آغاز برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای بالای 20 هزار نفر از سال آینده، اظهار داشت: در همین راستا  کمیته های شش گانه ای تشکیل و مقدمات آن اجرا و زیر ساخت های اولیه فراهم می گردد.

وی بیان داشت: در پی اجرای موفق برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای زیر 20 هزار نفر، اجراي آن را در شهرهای بالای 20 هزار نفر در دستور کار قرار دادیم.

رسول حمامی، مدیر توسعه شبکه ای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای بالای 20 هزار نفر را از سال آینده منوط به تخصیص اعتبارات پایدار و منابع کافی و زیر ساخت آی تی قوی و برنامه ارجاع الکترونیکی از سطح یک به دو خواند.

حمامی گفت: اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای زیر 20 هزار نفر نتایج ارزنده ای به دنبال داشته است و با عملیاتی شدن آن شاهد دسترسی آسان مردم به خدمات بهداشت و درمان با هزینه کم و افزایش رضایت مردم بودیم.

وی گفت: فرایندها و شیوه نامه های اجرای طرح پس از ابلاغ دستورالعمل ها از سوی وزارت بهداشت مشخص می گردد.