سامانه کارآمد جایگزین سامانه قاصدک خواهد شد

بهمن ماه، طی نشست رئیس و معاونین دانشگاه  با نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان جامعه پرستاری، طرح جایگزینی سامانه "کارآمد" بجای سامانه قاصدک مطرح گردید.

به گزارش خبرنگار وبدا، در حاشیه این نشست، دکتر حیدری معاون درمان  با اشاره به طرح مطالبات حوزه پرستاری، اظهار داشت: در این نشست مسائل  مربوط به  استخدام، کارانه ها، حق بهره وری، نظام تعرفه پرستاری وسایر مسائل صنفی مطرح و راهکارهای مربوطه مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.

وی جلوگیری از مهاجرت پرستاران و پزشکان از کشور را از  دیگر مسائل طرح شده عنوان کرد.

دکتر حیدری همچنین گفت: در این نشست پیشنهاد گردید کارگروه هایی برای بررسی مشکلات جامعه پزشکی تشکیل شود و تلاش جهت تخصیص منابع پایدار و  بودجه های لازم  مطابق قوانین بالادستی در راستای حمایت از  پرستاران دیده شود.

وی عمل نکردن به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری را از دلائل اصلی مشکلات موجود دانست که اجرای کامل آن از مطالبات اصلی دانشگاه می باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از جلسات مکرر رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با رییس جمهور، مقامات کشوری و نمایندگان مجلس در جهت رفع معضلات و مشکلات جامعه پرستاری به منظور افزایش رضایتمندی پرستاران خبر داد و تصریح کرد: از حدود 15 سال پیش نظام تعرفه گذاری خدمات پرستاری مطرح شدکه با پیگیری های صورت گرفته، در این دولت عملیاتی واجرایی گردید.

دکتر حیدری با ذکر این موضوع که اشکالاتی متوجه سامانه قاصدک می باشد، اظهار امیدواری کرد با عملیاتی شدن سامانه کارآمد مشکلات موجود مرتفع گردد.