کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تحقق اهداف دولت مردمی و انقلابی

ششم بهمن ماه، بیست و پنجمین جشنواره شهید رجایی استان اصفهان به‌منظور تقدیر از دستگاه‌های اجرایی برتر استان با حضور میثم لطیفی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، استاندار اصفهان، رییس دانشگاه و جمعی از مدیران استانی در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

در این جشنواره دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حائز رتبه برتر در تحقق اهداف دولت مردمی و انقلابی شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، استانداری اصفهان در این دوره از جشنواره دو دستگاه دولتی از جمله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سازمان  جهاد کشاورزی اصفهان را بعنوان تنها نهادهای دولتی در تحقق اهداف دولت مردمی و انقلابی شاخص و حائز رتبه های برتر اعلام و با اهدای لوح تقدیر قدردانی کرد.

-طراحی سه سامانه عملکرد در دولت سیزدهم

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز در این جلسه از طراحی سه سامانه وعده سنج، دولت سنج و ایران سنج در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: به منظور سنجش زمان وعده دادن مسئولین تا زمان احقاق آن، سنجش فاصله دولت با ملت و سنجش عملکرد ایران با کشورهای همسایه، سه سامانه عملکرد طراحی شد.

میثم لطیفی  اظهار داشت : هم اکنون نمره عملکرد دستگاه های اجرایی دولت،   13 و نیم از 20  است که باید اقدامات اصلاحی را از درون دستگاه های دولتی آغاز کنیم و نه اینکه نمره ارفاقی اعطا شود.

وی با بیان اینکه نمره دستگاه های اجرایی اصفهان نسبت به میانگین کشور بالاتر است، گفت: برای نخستین بار اقدام به ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی در قالب سامانه دولت سنج کرده ایم.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: حجابی که امروز بین ملت و دولت است دلیل  بسیاری از مشکلات کنونی و دیده نشدن دستاوردهای دولت  از سوی مردم است.

وی با اعلام اینکه ما نوکر مردم هستیم اما در واقعیت و بهنگام مراجعه مردم به ارگان های دولتی برعکس دیده می‌شود، گفت: سامانه وعده سنج به منظور سنجش زمان وعده دادن مسولان به مردم و تکلیفی که بر دوش خود می‌گذارند برای تحقق وعده ها دیده شده است.

میثم لطیفی  افزود: ایران سنج سامانه دیگری است که شاخص های ایران را در حوزه های مختلف از جمله بهداشت و درمان، فن آوری، اقتصاد، آموزش و علم و غیره با کشورهای همسایه می سنجد.

وی حضور و شرکت دستگاه های اجرایی در جشنواره شهید رجایی را فرصتی برای یادگیری فردی و سازمانی بیان نمود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: جشنواره شهید رجایی در ابتدا به منظور ارزیابی عملکرد کارمندان دولت بود و از سال 80 این رویه تغییر کرد و به سنجش عملکرد دولت پرداخته شد.

-پیشنهاد ارائه جلوه جدیدی از جشنواره شهید رجایی

استاندار اصفهان نیز در این جشنواره  گفت: جلوه جدیدی از جشنواره شهید رجایی طی سال‌های آینده و مشارکت دادن نظرات مردم در ارزیابی عملکرد ارگان های دولتی باید دیده شود.

دکتر سید رضا مرتضوی ، اظهار داشت: اگر چه یکی از شاخص های ارزیابی و امتیازهای عملکرد ارگان های دولتی، استقرار نظام رسیدگی  به شکایات مردمی در نهادهای دولتی است اما لازم است که از توان و ظرفیت های مردم برای ارزیابی  و سنجش عملکرد ارگان های دولتی استفاده و آنها را نیز مشارکت داد.

وی خواستار ارائه  پیشنهادات برای  چگونگی مشارکت دادن مردم در ارزیابی عملکرد دستگاه های دولتی در جشنواره های شهید رجایی  طی سال های آینده شد و افزود: اگر چه تمام دستگاه ها و نهادهای دولتی سامانه شکایات مردمی دارند اما نتایج رسیدگی به این شکایات  مشخص نیست.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه جشنواره شهید رجایی در استان بیست وپنجمین و در کشور هفدهمین دوره خود را طی کرده است، اعلام کرد: جشنواره شهید رجایی یک فرصت برای ارزیابی عملکرد ارگان های دولتی است و عدم شرکت  برخی از نهادها و ارگان های دولتی در این جشنواره در واقع سلب این فرصت از خود است.

وی با بیان اینکه این جشنواره سالانه برگزار می‌شود، گفت:شاخص های ارزیابی عملکرد دستگاه های دولتی تغییر کرده است اما گاها شاهد سنجش ادارات و نهادها با یکدیگر هستیم که از نظر گستردگی و وسعت کار در یک تراز  نیستند که باید به تمام این موارد در هنگام ارزیابی توجه شود.

استاندار اصفهان مردمی سازی حکمرانی را از ویژگی های اساسی دولت سیزدهم خواند و گفت: بر همین اساس باید جشنواره شهید رجایی و ارزیابی عملکرد دستگاه ها بر پایه نظر مردم و مشارکت آنها باشد.

شایان ذکر است در این جشنواره، از خانواده سه شهید مدافع سلامت استان نیز تقدیر شد.

لازم به ذکر است در این دوره از جشنواره، اداره کل امور مالیاتی استان، اداره کل استاندارد اصفهان ، اداره کل فنی و حرفه ای استان، اداره کل هواشناسی استان، اداره کل راهداری و حمل و نقل استان، اداره کل بیمه سلامت و اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان بعنوان هفت دستگاه برتر  معرفی و حائز رتبه  شدند که به شرح زیر اعلام گردید:

-رتبه اول امتیاز مجموع شاخص‌های عمومی و اختصاصی: اداره کل استاندارد استان اصفهان

-رتبه دوم امتیاز مجموع شاخص‌های عمومی و اختصاصی: اداره کل امور مالیاتی استان اصفهان

-رتبه برتر مجموع امتیاز شاخص‌های عمومی و اختصاصی در گروه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان

-رتبه برتر مجموع امتیاز شاخص‌های عمومی و اختصاصی در گروه تولیدی و خدماتی: اداره کل هواشناسی استان اصفهان

-رتبه برتر مجموع امتیاز شاخص‌های عمومی و اختصاصی در گروه زیربنایی و توسعه زیرساخت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان

-رتبه برتر مجموع امتیاز شاخص‌های عمومی و اختصاصی در گروه سلامت و رفاه اجتماعی: اداره کل بیمه سلامت استان اصفهان

-رتبه برتر مجموع امتیاز شاخص‌های عمومی و اختصاصی در گروه عمومی و قضایی: اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان

-دستگاه‌های منتخب استاندار اصفهان در تحقق اهداف دولت مردمی: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان

معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی اداره کل جهاد کشاورزی استان اصفهان