بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از بیمارستان گلدیس شاهین شهر

جمعه ۳۰ دی ماه، دکتر رحیمی معاون  توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، در سفر یک روزه خود به اصفهان، ضمن حضور در بیمارستان گلدیش شهرستان شاهین شهر و میمه، از طرح توسعه و تجهیز بخش icuبیمارستان گلدیس بازدید نمود.

در این بازدید که دکتر شیرانی رییس دانشگاه، نماینده مردم شهرستان شاهین شهرو میمه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین بهداشتی درمانی استان و شهرستان نیز حضور داشتند، مجوز طرح توسعه و تجهیز بخش icu بیمارستان گلدیس از ۱۰ تخت به ۱۹ تخت با تامین اعتبار وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصویب شد.

همچنین مسئولین با توجه به ضرورت تکمیل پروژه های بهداشتی درمانی بالاخص در مناطق کم برخوردار در اسرع وقت، بر ضرورت تسریع در روند عملیات تاکید و برای اجرای پروژه ها و تامین اعتبارات لازم مساعدت هایی را اعلام نمودند.

شایان ذکر است در این برنامه، مشکلات و مسایل پیمانکاران پروژه مورد بررسی قرار گرفت و همچنین مسئولین  با حضور در بین مراجعین برخی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی با مردم از نزدیک درباره مطالبات و دغدغه های آنان گفتگو و تصمیماتی را اتخاذ نمودند.